Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
what maturzysta ate
jar of milk
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
73
Kategorie
33
What maturzysta ate
zaczynałam zestresowana, kończę... to doczytajcie. stoję przed dylematem czy składać papiery na uczelnie czy nie, bo każdorazowe wysłanie zgłoszenia generuje koszty. zobaczymy jak pójdzie piątkowa chemia (i niech mnie ktoś kopnie w tyłek, żebym się zab...
jar of milk
09 maj 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
jar of milk
Niestety ten blog nie ma opisu
73
33
Polecane przepisy
Let It Be Sunday, 193!
Hello dear friends! Welcome to another fine day. Can we talk about astrology for a two to five sentences? Do the words Venus in retrograde mean anything to you? Are you trying to steady yourself? Here...
Joy the Baker
Beyond the Kitchen
,
Let it be sunday
Maine Travel Diary 2017
We drove the New England Coast and here's what we ate and did in Maine!
i am a food blog
Words
,
Travel
,
City guide
,
Maine
,
New england
,
Usa
Brownie z wiśniami i sosem karmelowym
Brownie to jedno z moich ulubionych ciast : ) Jest wręcz nieprzyzwoicie czekoladowe, ciężkie z idealną chrupiącą skorupką. Dodatek wiśni i sosu toffi świetnie się tutaj komponuje. Polecam! Składniki na karmelowy sos: 2/3 szklanki brązowego cukru 1 szkl...
marta-gotuje.pl
Ciasta
,
Ciasto
,
Czekolada
,
Ciasta z owocami
,
Ciasta czekoladowe
,
Brownie
,
Brownies
,
Wiśnie
,
Karmel
,
Sos karmelowy
,
Sos toffi
Pikantny pieczony bakłażan
Polecam szybką i pyszną przekąskę z książki What Katie Ate Weekend: bakłażan pieczony w czosnku, oliwie i pikantnej paście paprykowej harissa (do kupienia w supermarketach na dziele z kuchniami świata). Bakłażan wychodzi miękki w środku z chrupiącą skó...
Moje Menu
Bakłażan
Kuskus z pikantną ciecierzycą i pestkami granata
Wspaniałe letnie danie, genialne na obecne temperatury - minimum stania przy kuchence, maksimum smaku. Robiłam je już kilka razy i nie mam dość. Doskonale sprawdza się jako samodzielna potrawa (np pracowy lunch), ale będzie też idealnym dodatkiem np. d...
rozkosze stołu
Sałatki
,
Granaty
,
Ciecierzyca
,
Cieciorka
,
Mięta
,
Kasza
,
Pestki dyni
,
Kuskus
,
Na piknik
What I Ate Wednesday #1
Jakiś czas temu Rocksanka publikowała posty w ramach swojej akcji "Co jadłam w czwartek?" A mi się ostatnio przypomniała, niegdyś dość popularna akcja What I Ate Wednesday. Więcej o akcji można przeczytać tu: klik!Więc jeśli w jakąś środę znów najdzie ...
Wstawaj, śniadanie gotowe!
What I Ate Wednesday
Recenzja książki Weekend Katie i zdrowy deser gryczany
Kilka dni temu stałam się posiadaczką drugiej już książki Katie Quinn Davies, tym razem pod tytułem "What Katie Ate: Weekend Katie". Jak zwykle zachwyciłam się przepięknymi! fotografiami autorki. Katie to utalentowana projektanka graficzna z Sydney, kt...
Waniliowa Chmurka
Dietetycznie
,
Główną rolę owoc gra
,
Desery
,
Książka
Lepkie udka kurczaka z sezamem i chili
To pierwszy przepis z książki "What Katie ate", który wypróbowuję i muszę przyznać, że nie zawiodłam się. Udka wyszły delikatne, słodkie i lepkie. Byłam nastawiona odrobinę sceptycznie, bo jak to tak zdejmować skórkę z udek przed ich upieczeniem? Przec...
Dziewczyna kucharza
Kurczak
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone