Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Festiwal Żywych Kultur, czyli fermentacja po szwedzku
ola domowa
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
37
Kategorie
15
Festiwal Żywych Kultur, czyli fermentacja po szwedzku
Mam za sobą pierwsze warsztaty octowe i muszę przyznać, że były bardzo udane :)Ale od początku...Pamiętacie Agatę z Miejskiej Kuchni Roślinnej, moją tegoroczną bohaterkę? Na zlocie zielarzy upichciłyśmy razem szaloną, dziko-fermentowaną kolację. Tym ra...
ola domowa
08 wrz 15
Kuchnia
,
Rośliny jadalne
,
Inne
,
Foto
foto
9 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
ola domowa
Niestety ten blog nie ma opisu
37
15
Polecane przepisy
Festiwale Food Trucków – czy warto tam jeść?
Tegoroczne lato będzie sprzyjać pani Jadzi z Wąchocka. Teraz także i ona będzie mogła spróbować pulled porku i kremów-freszów z kultowych stołecznych food trucków, które ruszyły właśnie w Polskę. Festiwale food trucków, czyli objazdowe rundy zdezelowan...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
Gastro-hipsteryzm
,
Food Trucki
,
Fastfood
,
Gastronomia
,
Gastrowozy
Wibracje w górę czyli Festiwal Wibracje
Festiwal Wibracje to wspaniały festiwal, cudowni ludzie i piękne miejsce. A my mieliśmy przyjemność w nim uczestniczyć z warsztatami. Na warsztatach Zrób sobie krem każdy mógł przekonać się jak łatwe jest zrobienie samodzielnie kr...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Festiwale targi warsztaty
Idzie Festiwal Wódki i Zakąski
Przed nami pierwszy na świecie Festiwal Wódki i Zakąski Wódka, która ze względu na dość sporą część z przekroju jej amatorów za wyznacznik jakości przyjmujących skuteczność działania za przystępną cenę, prasę wciąż ma złą. Choć dziś pijamy jej znacznie...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
Monika Kucia
,
Robert Makłowicz
,
Muzeum Wódki
,
Adam Łukawski
,
Czerwony Wieprz
,
Elixir by Dom Wódki
,
Festiwal Wódki i Zakąski
,
Folk Gospoda
,
Marek Sierocki
,
Piotr Popiński
Grzybek tybetański - cóż to takiego? W czym tkwi sekret jego prozdrowotnych właściwości? Komu go polecam i dlaczego?
Grzybek tybetański. Brzmi jak przybysz z dalekiej krainy. Obcy i egzotyczny.Cóż to takiego? Na czym polegają jego zdrowotne właściwości? Kto i dlaczego powinien włączyć go do swojej diety?Zawsze mnie zastanawiało dlaczego grzybek tybetański nazywany je...
Qchenne-Inspiracje! FIT blog o zdrowym stylu życia i zdrowym odżywianiu. Kaloryczność potraw.
Festiwal dyni – te giganty istnieją naprawdę!
Dzień dobry, W jesienny, zimowy dzień zapraszam Cię na krótki wypad do Szwajcarii . Tym razem, zupełnie przez przypadek, zahaczyłyśmy razem z moją gospodynią o festiwal...
Klaudyna Hebda
Podróże
,
Śzwajcaria
Garnki do fermentacji z pieczęcią wodną [hermetyczne]
Dzień dobry, Witam Cię w kolejnym poście z cyklu Akcja Fermentacja! Dostaję sporo pytań dotyczących tego, w czym kiszę swoje kiszonki. Najczęściej, jak...
Klaudyna Hebda
Fermentacja
Międzynarodowe Targi Turystyczne Wrocław 2012
Zapraszam do przeczytania i obejrzenia mojej relacji z tegorocznych Targów Turystycznych we Wrocławiu. Szczególną uwagę zwracam na Festiwal Kulinarny, w którym pojedynkowali się najznamienitsi kucharze ... Post Międzynarodowe Targi Turystyczne Wrocław ...
Magazyn kulinarny Codogara
Nowinki kulinarne
,
Festiwal
,
Wrocław
,
Kulinarny
,
Relacja
,
2012
,
Targi
,
Turystyczne
Święto octu! Czyli wszystkie moje octy cz. 1
Dzisiaj obchodzimy Święto Octu ustanowione przez cudownie kreatywną Inez z bloga Herbiness (klik ) Możecie tam znaleźć receptury rozmaite na octy, winka ziołowe i wiele innych ciekawych rzeczy.To ona wciągnęła mnie w octomanię (zapraszam też na stronę ...
zielony stolik
Vegan
,
Dodatki
,
Jadalne prezenty
,
Octy
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha