Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Warsztaty kulinarne „Ryby są super” z Karolem Okrasą
Marta Gotuje | Marta Gotuje
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
190
Kategorie
525
Warsztaty kulinarne „Ryby są super” z Karolem Okrasą
Wpis pochodzi z www.mgotuje.plWitajcie kochani ostatnio miała miejsce premiera nowej książki zwydawnictwa Lidl Polska Ryby są super októrej wspominałam nablogu. Ztego powodu Lidl zorganizował... Czytaj dalej ...
Marta Gotuje | Marta Gotuje
02 gru 15
Testy/Recenzje
Testy/Recenzje
22 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Marta Gotuje | Marta Gotuje
Blog tworzony pasją do gotowania
190
525
Polecane przepisy
Przedszkolne warsztaty kulinarne z Sonko
W tamtym roku dwukrotnie miałam przyjemność poprowadzić warsztaty kulinarne dla przedszkolaków. Spodobało się mi, spodobało się maluchom i dyrektor placówki również, więc w tym roku będę kontynuować zajęcia :) Cieszę się, że gdy zaprosiłam do pomocy ma...
Mienta blog
Warsztaty kulinarne
Świąteczne warsztaty kulinarne z Galeo
W ostatnią sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z marką Galeo organizowanych w Cook Up studio w Warszawie. Tematem przewodnim były nadchodzące Święta i hasło Garść tradycji + szczypta nowoczesności = przepis na uda...
marta-gotuje.pl
Dania obiadowe
,
Konkursy, akcje, eventy
,
Boże Narodzenie
,
Pozostałe
,
Pierogi
,
Ciasto na pierogi
,
Galeo
,
Pierogi z kapustą i grzybami
,
Warsztaty kulinarne
,
Wigilia
,
Potrawy wigilijne
,
Przepisy na wigilię
,
12 dań wigilijnych
,
12 potraw wigilijnych
,
Jak zrobić pierogi
,
Pierogi z łososiem
,
Przyprawy galeo
,
Tradycyjne dania
,
Warsztaty
,
Wigilia przepisy
Światowe standardy w domowym wydaniu
W sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z marką Galeo organizowanych w Cook Up studio w Warszawie. Tematem przewodnim były Światowe standardy w domowym wydaniu, które przybliżał nam Maciej Wawryniuk, doradca ...
marta-gotuje.pl
Ciasta
,
Dania obiadowe
,
Przepis
,
Konkursy, akcje, eventy
,
Tarty i kruche ciasta
,
Ciasteczka i babeczki
,
Mielone
,
Galeo
,
Kamis
,
Maciej wawryniuk
,
Warsztaty kulinarne
,
Baklawa
,
Chinkali
,
Cook up
,
Crepe suzette
,
Halaszle
,
Kleftiko
,
Kuchnia świata
,
Kuchnie świata
,
Mistrzynie domowych kuchni
,
Ossobuco
,
Parfait
,
Piccata alla milanese
,
Quiche
,
Suflet
,
Vitello tonnato
,
Warszawa
,
Wellington
,
Zabajone
Święta w Poziom 511 z Karolem Okrasą
Tegoroczne święta świętowaliśmy podwójnie. Pierwszy raz w przedświąteczny weekend, w hotelu Poziom 511. Tak, tak, to to samo miejsce w którym organizowaliśmy 4-ty półfinał I Edycji BlogerChefa i 2-gi półfinał II edycji BlogerChefa. Tym razem mieliśmy t...
W Krainie Smaku
*Kulinarne wydarzenia
,
Boże Narodzenie
Warsztaty kulinarne „Ryby są super” z Karolem Okrasą
Wpis pochodzi z www.mgotuje.plWitajcie kochani ostatnio miała miejsce premiera nowej książki zwydawnictwa Lidl Polska Ryby są super októrej wspominałam nablogu. Ztego powodu Lidl zorganizował... Czytaj dalej ...
Marta Gotuje | Marta Gotuje
Testy/Recenzje
Warsztaty z Karolem Okrasą i Lidlem na stawach milickich.
Jak zwykle przed świętami Lidl przedstawił swoim klientom nowe wydawnictwo - Ryby są super ,którego autorami tym razem są Dorota Wellman i Karol Okrasa - nowy duet w kuchni Lidla - książke opisywaliśmy we wcześniejszym poście - KLIK.Przy okazji wydania...
Plate of Joy
Warsztaty
,
Książka
,
Ryby
,
Karol Okrasa
,
Lidl
,
Dorota Wellman
,
Ryby są super
,
Książka lidla
,
Ognisko
,
Stawy Milickie
Warsztaty z Lidl "RYBY SĄ SUPER"
W dniach 20 - 21 listopada mieliśmy przyjemność uczestniczyć w smakowitych warsztatach zorganizowanych przez Lidl. Spotkanie było częścią promocji najnowszej książki Lidl "Ryby są super" autorstwa Karola Okrasy i Doroty Wellman. Tematem przewodnim even...
Uwielbiam gotować
Dania z ryb i owoców morza
,
Ryba
,
Lidl
,
Warsztaty
,
Okrasa
Przepis nie zwalnia z myślenia
Byłam ostatnio na warsztatach Kuchni Lidla z Karolem Okrasą. Po krótkiej opowieści o kuchni hiszpańskiej mieliśmy się zabrać za gotowanie. Padło wtedy dość zasadnicze pytanie "dobrze, ale gdzie są przepisy." Przepisów nie było. Na pytanie ile czasu trz...
Crust and Dust - Kulinarny Blog Roku 2012. Jemy i piszemy.
Czytelnia
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone