Pomysły, które zaczynam brać pod uwagę, plany, które zaczynam snuć, zaczynają mnie zaskakiwać. Napawają przerażeniem, niedowierzaniem, ale nadają też tę pożądaną nutę ekscytacji. Nie wiem czy się uda, nie chcę się nastawiać na nic, ale pomarzyć mogę. Zwłaszcza, że wiem jak bardzo potrafię siebie zaskoczyć. Na talerzu znów mało zimowo, absolutnie mało grudniowo. Ale smacznie :)
Miłego dnia :*Mrożony koktajl kokosowo- waniliowy z awokado, pietruszki i gruszki posypany klonowo- czekoladową granolą, konopią i suszoną mięta
Mandarynka, grejpfrut, kiwi, kaki, pomelo, kawałek mango, bakalie
Przepis:
1 średnia dojrzała gruszka
1/2 mocno dojrzałego awokado
1 średnia pietruszka
150- 200 ml napoju kokosowego
Łyżeczka ekstraktu waniliowego
Pietruszkę gotujemy, studzimy i kroimy. Pokrojona gruszkę i pietruszkę mrozimy.
Blendujemy awokado i mrożonki wlewając napój kokosowy i ekstrakt waniliowy. Przed podanie wkładamy jeszcze na chwilę do zamrażalki. Podajemy z dodatkami.
Pam.