Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Składanie serwetek krok po kroku – Boże Narodzenie
Madame Edith
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
608
Składanie serwetek krok po kroku – Boże Narodzenie
Dziś pokażę Wam jak w prosty sposób złożyć serwetki i przygotować w ten sposób efektowną ozdobę stołu na Boże Narodzenie. Wystarczy, że zaopatrzycie się w czerwone, białe, złote lub inne według uznania serwetki w rozmiarze 40 x 40 cm i poświęcicie kilk...
Madame Edith
11 gru 17
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Madame Edith
Blog kulinarno-podróżniczy
608
0
Polecane przepisy
Ryba po grecku
Ryba po grecku to swoista polska klasyka a tym samym idealna potrawa która poza karpiem i śledziem uzupełni wigilijny stół.Składniki :80 dag filetu białej ryby (morszczuk, dorsz,...) u mnie morszczuk2 większe marchewki1 średni korzeń pietruszkikawałek ...
Mechanik w kuchni
Wielkanoc
,
Boże Narodzenie
,
Chilli
,
Marchew
,
Ryby - rybne
,
Masło klarowane
,
Koncentrat pomidorowy
,
Dorsz
,
Morszczuk
Składanie serwetek krok po kroku – Boże Narodzenie
Dziś pokażę Wam jak w prosty sposób złożyć serwetki i przygotować w ten sposób efektowną ozdobę stołu na Boże Narodzenie. Wystarczy, że zaopatrzycie się w czerwone, białe, złote lub inne według uznania serwetki w rozmiarze 40 x 40 cm i poświęcicie kilk...
Madame Edith
Święta, święta, święta… Boże Narodzenie
Boże Narodzenie i po świętach
Porady 40-latki
Boże Narodzenie
,
święta
,
Informacje
,
życzenia
,
Podsumowanie roku
Świąteczne słodkości dla wszystkich gości :)
Krok po roku, krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku, idą święta, idą święta Nastał wyczekiwany przez nas wszystkich grudzień. Już za chwilę Mikołajki i Boże Narodzenie. Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę się doczekać, szczeg...
Zakręcona Kawiarenka
News
Wielkanocna babka pomarańczowa
Od wieków królową wszystkich drożdżowych babek jest słynna panettone wysoka baba w kształcie kopuły serwowana we Włoszech na Boże Narodzenie i Nowy Rok. Odświętna i dystyngowana; []
jadłonomia · roślinne przepisy
Gotuj krok po kroku – recenzja gazety
Cześć!!! dzisiaj krótka recenzja kulinarnej gazetki, którą bardzo lubię, często kupuję i wykorzystuję przepisy w niej zawarte. A więc zoom na Gotuj krok po kroku. Na początek kilka podstawowych danych. Tytuł: Gotuj krok po kroku, miesięcz...
Anka Gotuje
Biblioteczka kulinarna - recenzje
,
Recenzja
,
Gotowanie
,
Gazeta kulinarna
Przepisy na Boże Narodzenie
Witajcie moi Drodzy! Przygotowałam dla Was specjalną stronę z przepisami z bloga, na której znajdziecie propozycje na Boże Narodzenie i cały przed i poświąteczny okres:-) Zapraszam do przeglądania, polecania znajomymi wypróbowania przepisów! Świę...
kierunek zdrowie
Tort Zygzak McQueen z instrukcją krok po kroku.
Tym razem wyzwanie było duże, bo tort miał być dla małego fana Zygzaka McQueena!! Nie bardzo wiem, co sobie myślałam zgadzając się na to... :)
Śladami Słodkiej Babeczki
Ciasta
,
Torty
,
Mascarpone
,
Czekolada
,
Lukier plastyczny
,
Masa cukrowa
,
Tort w stylu angielskim
Podpowiedzi wyszukiwań
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem