Smak Świąt Bożego Narodzenia, dla większości z Nas to barszcz czerwony.Najpyszniejszy jest ten domowy, na zakwasie, jednak jego przygotowanie jest czasochłonne, co dla większości z nas w okresie przedświątecznych przygotowań jest po prostu zbyt wymagaj...
Brak zajawki, ponieważ wpis jest zabezpieczony hasłem.
Artykuł Zabezpieczony: Kulebiak zkapustą itradycyjny barszcz czerwony + KONKURS świąteczny! pochodzi z serwisu Po Prostu Pycha.
Zimową porą, po spacerze, kiedy jesteśmy przemarźnięci, często sięgamy po rozgrzewający czerwony barszcz. Mamy swój ulubiony, z kartonika. Tak, tak, z kartonika
Barszcz czerwony na zakwasie to podstawowa potrawa wigilijna w większości domów, czasami też obok zupy grzybowej. Podawany z uszkami, czy krokietami sprawdza się nie tylko w święta Bożego Narodzenia, ale i w ciągu roku na obiad, czy ot tak, do wypicia...
My Blueberry Corner by "jagodzianka"
Inspiracją do przygotowania przepisu na barszcz, był jeden z odcinków „Kuchennych Rewolucji”. To tam podejrzałam jak Magda Gessler zmieszała bulion, Przeczytaj cały artykuł
Post Barszcz czerwony – naj...
Rating: Każdy z Nas chyba lubi barszcz czerwony. Gdy byłam dzieckiem uwielbiałam go! Mogłam go zjadać z ziemniakami i kotletem schabowym nietypowe podanie barszczu czerwonego, ale każdy dom ma swoje zwyczaje i tradycje. Jednak najbardziej trady...
Barszcz czerwony na zakwasie to pierwsze główne danie w wielu domach. Zupa na wigilię powinna być niepowtarzalna i wyjątkowa w smaku taka niecodzienna. W moim rodzinnym domu przygotowywało się barszcz czerwony z dodatkiem zakwasu buraczan...
%AUTHORLINK% z bloga %BLOGLINK%
Wiem, wiem do Świąt zostało jeszcze trochę czasu. Jednak, żeby nikogo gotowanie nie zaskoczyło postanowiliśmy już zacząć robić potrawy na Wigilijny stół. Przez cały listopad pojawiać się będą nasze wigilijne propozycje. ...