Uwielbiam krewetki, zjadłam je wszystkie
ta porcja powinna wystarczyć na dwie osoby, ale nie będą zbyt duże porcje.

Krewetki umyć, osuszyć. następnie skropić sokiem z cytryny. Czosnek obrać i posiekać drobno, chilli umyć usunąć nasionka i pociąć drobno. Pomidorki umyć i przekroić na pół.

Na patelni rozgrzać masło, wrzucić posiekany czosnek i chilli smażyć chwilkę do momentu aż poczujesz intensywny zapach czosnku. Dodać pomidorki i smażyć chwilkę. Teraz już dodać krewetki smażyć co jakiś czas mieszając trochę dłużej niż minutę 1 minutkę. Krewetki muszą zmienić kolor na różowy. Bardzo trudno jest określić jak długo smażyć to zależy od grubości krewetek. Teraz już dodać serek, smażyć i mieszać,aż serek się rozpuści. Doprawić solą do smaku.
Posypać natką pietruszki, wymieszać. Gotowe.
Podawać z chlebkiem czosnkowym. To było rewelacyjne, mniam.