Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Focaccia – Sprawdzony przepis
Kasia i jej kobiecy świat
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
175
Kategorie
296
Focaccia – Sprawdzony przepis
Focaccia to rodzaj pieczywa, który mogła bym jeść na okrągło. Nie przepadam zbytnio za chlebem (no chyba, że z własnego wypieku). Focaccia uwielbiam jeszcze ciepłą z lekko chrupiącym brzegiem. Mniam. Zazwyczaj odrywam kawałek i moczę kęs w oliwie z ol...
Kasia i jej kobiecy świat
19 wrz 16
Kuchnia
,
Focaccia
,
Pieczywo
Kuchnia
55 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kasia i jej kobiecy świat
Witam w moim świecie kosmetyków,kuchni i podróży.
175
296
Polecane przepisy
PIERNIK STAROPOLSKI – TRADYCYJNY, SPRAWDZONY PRZEPIS
PIERNIK STAROPOLSKI TRADYCYJNY, SPRAWDZONY PRZEPIS bez tego piernika nie wyobrażam sobie świąt w moim domu. Jest idealny, pyszny, przełożony domowymi powidłami. Uwielbiam taki prawdziwy piernik i zapraszam do udostępniania przepisu dale...
Przepisy Joli
Sól
,
Jajka
,
Cukier
,
Mąka
,
Ciasta
,
Masło
,
Jaja
,
Mąka pszenna
,
śmietana
,
Mleko
,
Miód
,
Boże Narodzenie
,
Soda
,
Ciasta-swieta-lista
,
Gorzka czekolada
,
Orzechy
,
Gorąca woda
,
Przyprawa do piernika
,
Kremówka
,
Powidła śliwkowe
,
Prawdziwy miód
SZARLOTKA KASZTELAŃSKA – SPRAWDZONY PRZEPIS
SZARLOTKA KASZTELAŃSKA SPRAWDZONY PRZEPIS przepyszne, proste a jednocześnie eleganckie ciasto z jabłkami
Przepisy Joli
Jajka
,
Cukier
,
Mąka
,
Ciasta
,
Jaja
,
Cukier puder
,
Mąka pszenna
,
Proszek do pieczenia
,
śmietana
,
Jabłka
,
Czekolada
,
Mąka ziemniaczana
,
Mascarpone
,
36%
,
Gorzka czekolada
,
Jabłecznik-lista
,
Jabłecznik
,
Czekolada deserowa
,
Galaretka cytrynowa
,
Ser mascarpone
,
Cukier puder z wanilią
FOCACCIA ZIEMNIACZANA Z MOZZARELLĄ, POMIDORAMI I CUKINIĄ
Będąc we Włoszech kilkukrotnie i pracując we włoskiej restauracji nauczyłam się jednego mniej znaczy więcej. Ne potrzebne milion składników, by stworzyć danie, które zachwycać będzie przy każdym kęsie. Wystarczy kilka, a najlepszej jakości....
Ostra na Słodko - blog kulinarny
Dania mączne
,
Dania obiadowe
,
Ciasta
,
Dania warzywne
,
Kuchnie świata
,
Kuchnia Włoska
,
Pomidory
,
Ciasta drożdżowe
,
Cukinia
,
Chleby
,
Pizza
,
Mozzarella
,
Focaccia
Grissini z kurkami i koperkiem
Kto lubi paluszki? Ten palec do budki! Oto przepis na chrupiące grissini z dodatkiem kurek i koperku. Palce lizać!
Smakowity Chleb
Bez kategorii
Najlepsza focaccia z warsztatów kulinarnych w Umbrii - z oliwą, ziołami i ziemniakami
Dziś mam dla Was przepis na focaccię, której nauczyłam się na warsztatach z umbryjskiej kuchni w trakcie mojego wyjazdu do Spoleto. Jest bardzo prosta, a jednocześnie przepyszna. Gdy mój Mąż jadł ją wczoraj, to stwierdził, że jest to najlepsza focaccia...
Chilli, Czosnek i Oliwa | blog kulinarny
Przepisy
,
Włochy
,
Sałatki i przystawki
,
Pieczywo i słone wypieki
,
Przyjęcie
KOPYTKA Z KOPERKIEM – SPRAWDZONY PRZEPIS
KOPYTKA Z KOPERKIEM SPRAWDZONY PRZEPIS pyszne, domowe kopytka to danie, które nigdy mi się nie znudzi
Przepisy Joli
Sól
,
Obiad
,
Wegetariańskie
,
Mąka pszenna
,
Jajko
,
Ziemniaki
,
Koperek
,
Kartofle
,
Pęczek koperku
Focaccia z zielonymi oliwkami i solą morską
Lubię przygotowywać sobie wieczorne przekąski do wina. Zwykle wieczory spędzam przy komputerze lub konsoli i najlepiej sprawdzają mi się właśnie wszelkie wariacje focaccia. Nie wiem czemu do tej pory na blogu nie pojawił się ani jeden przepis dlatego n...
kulinarna piniata - fotografia jedzenia, fotograficzny blog kulinarny, przepisy kulinarne ze zdjęciami,
Przekąski
,
Sól
,
Cukier
,
Domowa piekarnia
,
Mąka
,
Drożdże
,
Tymianek
,
Woda
,
Chleb
,
Oliwki zielone
,
Focaccia
,
Focacia
,
Pieczemy
,
Sól morska gruboziarnista
FOCACCIA Z POMIDORAMI, ROZMARYNEM I SOLĄ MORSKĄ.
Może dzisiaj akurat nie będzie chciało Wam się odpalać piekarnika przez ten niemiłosierny upał, za którym pewnie nie długo zatęsknimy, ale przepis na tę pyszną focaccię przyda Wam się na pewno. Można go modyfikować do woli zmieniając dodatki. Ciasto to...
EVERYDAY FLAVOURS
LATO
,
POMIDORY
,
PIECZYWO
,
KUCHNI WŁOSKA
,
PRZEPISY PODSTAWOWE
,
FOCACCIA
,
FOOD CULTURE
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone