Nowy rok i nowy KOCIOŁ To już nasz 9, a właściwie 13 numer. Od września 2014 roku co 2 miesiące publikujemy kolejne wydania. Oprócz tych standardowych powstały też 4 dodatkowe numery (wielkanocny, z okazji
Artykuł Dziewiąty numer dolnośl...
Choć za oknem jej nie widać, to w naszych głowach i brzuchach siedzi już od dawna. WIOSNA! Świeża, zielona, pachnąca i wypełniona nowalijkami, spośród których wybraliśmy pierwszą bohaterkę tego numeru. Proszę Państwa, oto rzodkiewka.
Art...
Nowy rok i nowy KOCIOŁ To już nasz 9, a właściwie 13 numer. Od września 2014 roku co 2 miesiące publikujemy kolejne wydania. Oprócz tych standardowych powstały też 4 dodatkowe numery (wielkanocny, z okazji
Artykuł Dziewiąty numer dolnośl...
Kilka dni temu premierę miał ósmy już numer dolnośląskiego magazynu kulinarnego KOCIOŁ. Jednym z jego głównych bohaterów jest marchewka. Pomysłów na nią mieliśmy sporo, dlatego w magazynie znajdziecie przepisy na sałatki, surówki, pastę marchewkową,...
Listopad rozpoczęliśmy świeżutkim numerem dwumiesięcznika KOCIOŁ. Chcecie wiedzieć jak zrobić taki? Oto przepis: Składniki: 22 najlepszych blogerów kulinarnych z Dolnego Śląska 2 osoby silnego wsparcia 54 marchewki dużo ...
400 dni po premierze pierwszego numeru Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego KOCIOŁ zapraszam na specjalne, urodzinowe wydanie TORTY. W środku znajdziecie 13 ciast na 4 pory roku. Z okazji jubileuszu każdy tort prezentowany jest przez autorkę. Ab...
Wczoraj premierę miał jubileuszowy numer KOTŁA. Zapalamy pierwszą świeczkę na torcie i wracamy do wydarzeń sprzed roku. W owo upalne lato grupka
Artykuł Siódmy numer dolnośląskiego magazynu kulinarnego KOCIOŁ pochodzi z serwisu Gotuj z Kasią.
...
Kolejny numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego " KOCIOŁ" już jest ! Tym razem naszymi bohaterami są orzechy i buraki :) Wyczarowaliśmy z nich pyszne potrawy na słodko i słono- koniecznie musicie ich spróbować :) Produktem regionalnym numeru je...