Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Kitel z dedykacją od Kobe Desramaults’a (In de Wulf) do wzięcia. Zapraszam!
eat after reading
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Kategorie
17
Kitel z dedykacją od Kobe Desramaults’a (In de Wulf) do wzięcia. Zapraszam!
Żeby uprzyjemnić Wam oczekiwanie na relację z mojego pobytu w In de Wulf, zapraszam do małej zabawy. Nagrodą jest dedykowany czytelnikom eatafterreading kitel szefoski, który dostałem od Chef’a Kobe Desramaults’a.Zasady są proste:1. Polub fanpage In de...
eat after reading
10 mar 13
Blabla
Blabla
1 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
eat after reading
Proste, eleganckie, szybkie i efektowne dania.
25
17
Polecane przepisy
6 urodziny bloga i konkurs
No i szóste urodziny Smakołyków mamy... Jak zaczynałam, to nawet mi do głowy nie przyszło, że tyle lat będę blogować. My już wyrośliśmy z typowych dziecięcych alergenów, ale doszły nam inne - niektóre surowe owoce, orzechy... Jednak ten blog jest dla m...
smakołyki alergika
Konkurs
Japan Travel Guide: Kobe
Mike and I took a little trip to Kobe before we stopped in Tokyo for the majority of our stay in Japan. It was a fun, vibrant, compact city – perfect for walking and easing into the Japanese way of... The post Japan Travel Guide: Kobe appeared first o...
i am a food blog
Words
,
Travel
,
Japan
,
Kobe
Smażony stek z wołowiny z Kobe
Stek z wołowiny z Kobe do niedawna był czymś nieosiągalnym w Europie. Nazwa jest zastrzeżona dla dla mięsa zwierząt rasy Wagyu chowanych w Japonii (w szczególności w prefekturze Kobe, ale też sąsiednich) metodami tradycyjnymi. Te metody to w szczególno...
Smakowyj
Obiad
,
Wołowina
,
Kuchnia japońska
Wołowina z Kobe w postaci sashimi
W Japonii hoduje się głównie bydło rasy Wagyu. Zwierzęta oznacza się nie tylko rasą ale i regionem pochodzenia tak jak wino w Europie. Najbardziej ceniona jest wołowina z Kobe. W roku 2009 w Japonii ubito 774 tysiące sztuk bydła, ale Czytaj dal...
Smakowyj
Przystawki
,
Azjatyckie
,
Wołowina
,
Kuchnia japońska
Piramida na wynos - recenzja i KONKURS
Książki Aśki Gorzelińskiej bardzo lubię, właściwie to nawet je kolekcjonuję. Teraz trafiła mi się "Piramida na Wynos" (z dedykacją!), bardzo fajny zbiór prostych i zdrowych pomysłów na zawartość lunchboxów. Kto zna i lubi mój cykl "Przedszkolne śniadan...
smakołyki alergika
Stek wołowy nacierany kawą i kolendrą
Któregoś ranka, kiedy byłem na stażu w In de wulf, po przyjściu do pracy zastałem Chefa Kobe i jego znajomego rzeźnika podziwiających wielki antrykot z kością. Jeden z panów miał w ręku piłę a drugi długi nóż, obaj zachwyt i ekscytację na twarzac...
eat after reading
Mięsko jest pyszne
Relacja z In de Wulf & gruszki gotowane w piwie z różowym pieprzem, kruszonymi speculoos i crème fraîche
Na początek przyjemność a za razem obowiązek: zdobywczynią kitla podpisanego przez Kobe Desramaults’a została Marta Dymek. Jeszcze raz gratuluję zwyciężczyni i dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w zabawie. A teraz powracam do zapowiadanej relacji...
eat after reading
Autorskie
,
Słodkie
Kitel z dedykacją od Kobe Desramaults’a (In de Wulf) do wzięcia. Zapraszam!
Żeby uprzyjemnić Wam oczekiwanie na relację z mojego pobytu w In de Wulf, zapraszam do małej zabawy. Nagrodą jest dedykowany czytelnikom eatafterreading kitel szefoski, który dostałem od Chef’a Kobe Desramaults’a.Zasady są proste:1. Polub fanpage In de...
eat after reading
Blabla
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone