Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Santo Domingo 3. Barra Payán bez rezerwacji
Dos limones, por favor!
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
57
Kategorie
209
Santo Domingo 3. Barra Payán bez rezerwacji
Jeśli w Santo Domingo mielibyście zjeść tylko jedną rzecz, niech to będą kanapki serwowane w Barra Payán. Skąd wiem? Anthony Bourdain mi powiedział, a ja mu po prostu wierzę.
Dos limones, por favor!
06 mar 16
Kulinaria
,
Podróże
,
Dominikana
,
Jedzenie
,
Dominican Republic
,
Wspomnienia
,
Anthony Bourdain
,
Barra Payan
,
No Reservations
Dominikana
24 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Dos limones, por favor!
czyli Lu, Mazur i Spółka w podróży
57
209
Polecane przepisy
Pienza i okolice
Pienza to bez wątpienia moje ulubione miejsce w Toskanii. To małe miasteczko zostało zaprojektowane w całości w XV wieku jako idealne miasto renesansowe. A wszystko to dzięki papieżowi Piusowi II, który urodził się tutaj i postanowił stworzyć coś niezw...
Moja Mała Kuchnia
Bella Italia
Santo Domingo 3. Barra Payán bez rezerwacji
Jeśli w Santo Domingo mielibyście zjeść tylko jedną rzecz, niech to będą kanapki serwowane w Barra Payán. Skąd wiem? Anthony Bourdain mi powiedział, a ja mu po prostu wierzę.
Dos limones, por favor!
Kulinaria
,
Podróże
,
Dominikana
,
Jedzenie
,
Dominican Republic
,
Wspomnienia
,
Anthony Bourdain
,
Barra Payan
,
No Reservations
Santo Domingo 2. Zona Colonial
Ten wpis jest z rodzaju tych, które się skroluje bez końca. Niektórzy takie lubią, inni wolą czytać. Dziś coś dla tych, co mają przyjemność z oglądania. Chcę Wam pokazać zdjęcia, które zrobiłam podczas krótkiego spaceru po Zona Colonial w Santo Domingo...
Dos limones, por favor!
Podróże
,
Dominikana
,
Santo Domingo
,
Zona Colonial
Dominikana - z czym to się je?
O 5 rano budzą nas koguty, niewiele później „niosą się” ich małżonki, co oznajmiają całemu światu głośnym gdakaniem. Krowy zaczynają muczeć niewiele przed 7, czyli tuż przed godziną dojenia. My próbujemy ze wszystkich sił spać! Idzie nam to coraz lepie...
silkdressdiet
Dominikańska Wigilia, w teorii
W naszym życiu złożyło się tak, że właśnie spędzamy drugie Boże Narodzenie w Dominikanie. Teoretycznie mogłabym więc tonem wszystkowiedzącym powymądrzać się o lokalnych zwyczajach etc, ale prawda jest taka, że dziwnym trafem nie poczułam tu jeszcze nig...
Dos limones, por favor!
Kulinaria
,
Podróże
,
Dominikana
,
Jedzenie
,
Boże Narodzenie
,
Wigilia
,
Zwyczaje
Anthony Bourdain – bez rezerwacji s8o7 Finlandia
Artykuł Anthony Bourdain bez rezerwacji s8o7 Finlandia pochodzi z serwisu Full smaku.
Full smaku
Anthony Bourdain - Filmy
Puree z batatów
Lubię bataty, choć rzadko pojawiają się w mojej kuchni. Słodkie ziemniaki można jeść pieczone, gotowane i grillowane. Zmieniając bulwy w puree możemy wykorzystać je jako bazę do wypieków wytrawnych (i słodkich!), robić z nich kluchy i burgery. Podobno ...
Kiczen.com - bez spiny!
Kuchnia
,
Dodatki
,
Wege
,
Bataty
Słońce zamknięte w słoiku
Nie będę Was oszukiwać. Kiedy Truskawkowa Ania zamieściła na swoim blogu pomysł na grzanki z marmoladą pomarańczową, lazurem i orzechami włoskimi, wiedziałam, że to będą moje grzanki. I tak też się stało. O marmoladzie przypomniało mi się kilka dni tem...
KUP! cookbook
Charlotte
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone