Naam Thai to bardzo dobra kuchnia tajska. Przychodzę do restauracji na Saskiej Kępie 2-3 razy w roku i jeśli chodzi o jedzenie to nigdy nie zdarzyło się, żeby coś było nie tak.Przystawki, zupy, sałatki, dania w tradycyjnym t...
Koszyczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta Składniki: 250 g świeżego szpinaku 4 ząbki czosnku 1 arkusz gotowego ciasta francuskiego 120 g sera feta sól, pieprz żółty ser do posypania olej do smażenia Przygotowanie: Szpinak umyj i odsącz...
Poniedziałkowe loverove z dobrym zestawem newsów, specjalnie dla Was: 1. Mamy to! YEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!!!!! I won! I cant believe! THANK YOU ALL FOR AMAZING SUPPORT! And still just cant believe! #wm3procycling ♥️♥️♥️#OVOWT A post shared b...
Dość dawno nie było na blogu nic azjatyckiego. W dzisiejszym wpisie wracam do ciasta won ton, którego zazwyczaj używa się do robienia chińskich pierożków do zupy. Mi osobiście ciasto to najlepiej smakuje smażone w głębokim oleju. W zeszłym roku robiłam...
Babeczki w formie uroczych, Wielkanocnych koszyczków z jajeczkami to idealna propozycja na świąteczny stół. Klasyczne kruche spody na babeczki z delikatnym kremem na bazie kremówki i mascarpone to połączenie świetnie ze sobą komponujące, które z pewnoś...
Nastał czas kiedy nasze myśli krążą wokół organizacji wyjazdu do Azji. Kontynentu, który pokochaliśmy od pierwszego wejrzenia, oczarował nas przyrodą, a przede wszystkim kolorami i zapachami...