Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
398.
Artist meets oats ♡
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Kategorie
33
398.
Korzenne pancakes, podane z masłem orzechowym, czekoladką adwentową i jabłkami prażonymi z cynamonem.Jeśli ktoś jeszcze nie wysłał mi linku do swojego czekoladowego śniadania z 6 grudnia, dziś ma na to ostatnią szansę, ponieważ jutro chciałabym zamieśc...
Artist meets oats ♡
09 gru 14
Na słodko
,
śniadanie
,
Owocowo
,
Cynamon
,
Jabłka
,
Czekolada
,
Masło orzechowe
,
Pancakes
,
Zima
,
Korzenne
cynamon
14 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Artist meets oats ♡
Niestety ten blog nie ma opisu
25
33
Polecane przepisy
Zielone Poranki #7
Czytaj więcej »
VEGEtuJEMY
SOKI I SMOOTHIES
,
Koktajl
,
Szpinak
,
Mango
,
Kiwi
,
Zielony jęczmień
Czarny Las
Czarny Las mocno czekoladowy i puszysty jak bita śmietana z jeżynami i mocno nasączony alkoholową nutą. Składniki: Biszkopt (średnica około 24cm) 7 wiejskich jaj 1 1/3 szklanki drobnego cukru (najlepiej do wypieków) 2/3 szk...
Gotuje & Smakuje
Różne ciekawostki
WESOŁYCH ŚWIĄT
Wszystkim moim czytelnikom życzę Spokojnych Świąt w gronie najbliższych.
KUKUŁECZKI
PIERNIK STAROPOLSKI – ETAP III
Wypieczony piernik odpoczywał przez tydzień. Czas na przełożenie go masami. Jeśli Wasze pierniki są twarde nie przejmujcie się zmiękną pod wpływem masy. Składniki do masy śliwkowej: 400-500 g powideł śliwkowych 200 g czekolady gorzkiej 25 ml sp...
Ciesz się smakiem
Słodkości
,
Boże narodzenie
,
Wypieki
PIERNIK STAROPOLSKI NA WIGILIĘ – etap 1
Długo dojrzewający piernik staropolski to ciasto dla cierpliwych. Nie jest trudny w wykonaniu. Trzeba jedynie podejść do sprawy na poważnie. Bo taki piernik to nie byle co! Trzeba mieć pod ręką kalendarz (papierowy czy też cyfrowy) i dokładnie rozpisać...
Ciesz się smakiem
Słodkości
,
Boże narodzenie
UPIECZMY RAZEM PIERNIK!
Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego pieczenia pierników staropolskich. Piernik taki dojrzewa kilka tygodni i wymaga czterech etapów przygotowania ale gwarantuję smak wynagrodzi wszystkie starania! Opis każdego z etapów znajdziecie na str...
Ciesz się smakiem
Boże narodzenie
,
Uncategorized
SAŁATKA Z BOBU I FETY
Jedna z moich ulubionych postaci bobu. Dodatkowo prosta i szybka w wykonaniu. Składniki: dwie szklanki ugotowanego bobu 200 g fety pęczek szczypioru oliwa sól, pieprz Bób obieramy ze skórki, fetę kroimy lub zdrobniamy, szczypiorek siekamy. Łączymy skła...
Ciesz się smakiem
SLAJD
,
Dania bez mięsa
,
Kolacja
,
Sałatki
TRUSKAWKI Z MOZZARELLĄ I BALSAMICO
Małe conieco na jeden kęs. Idealna lekka przekąska na garden party i nie tylko. Składniki: duże truskawki ser mozzarella sos balsamico bazylia Truskawki umyć i osuszyć. Przekroić owoc aby się otworzył (tylko nacięcie). Kawałek mozzarelli ...
Ciesz się smakiem
SLAJD
,
Dania bez mięsa
,
Majówka
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone