Bo jesteś tym, co jesz….
Pewna jestem, że podobna zależność zachodzi w sferze naszego ducha. Jesteśmy tym, czym karmimy nasze myśli, nasz umysł…
Chciałabym, by to miejsce stało się taką wirtualną jadłodajnią - zarówno dla ciała jak i ducha, do której z
Jajka faszerowane łososiem z serkiem kremowym i koperkiem to świetna alternatywa dla tradycyjnych jajek w majonezie. Umówmy się, że na Wielkanocnym stole
Artykuł Lekkie jajka faszerowane wędzonym łososiem (5 składników) pochodzi z serwisu Wilkuc...
Jajka faszerowane fetą i suszonymi pomidorami, to dość ciekawa wersja jajek wielkanocnych, która zdecydowanie przypadnie do gustu wielbicielom suszonych pomidorów.
Artykuł Jajka faszerowane fetą i suszonymi pomidorami pochodzi z serwisu .
JAJKA FASZEROWANE KREMEM Z AWOKADO pyszne, proste, faszerowane jajka w egzotycznym wydaniu. JAJKA FASZEROWANE KREMEM Z AWOKADO Składniki: 4 jajka 1 dojrzałe awokado sok wyciśnięty z ½ cytryny 1 duży lub 2 małe ząbki czosnku 1 łyżk...
Małe urozmaicenie "jajcarskich przekąsek";)Faszerowane jajka pająkiSkładniki:3 jajka5 dag szynki2 łyżeczki chrzanu6 czarnych oliwekJajka ugotować na twardo, przestudzić, obrać, przekroić wzdłuż na połówki. Żółtka wyjąć, razem z szynką i chrzanem ...
Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała / Hungry for more - cafeteria for body and soul