Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Sok ze śliwy tarniny - Blackthorn Fruit Syrup Recipe - Sciroppo di prugnolo
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Sok ze śliwy tarniny - Blackthorn Fruit Syrup Recipe - Sciroppo di prugnolo
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg śliwy tarniny/ 35 oz blackthorn fruit/ 1 chilo di prugnole selvatiche1,5 litra wody/ 1.5 liter water/ 1,5 di litro d'acqua1,5 szklankicukru// 1...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
10 paź 16
Bevande
,
Drinks
,
Napoje
Bevande
21 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Nalewka z owoców tarniny - Blackthorn Liquor - Liquore prugnolino
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:500-600 g śliwy tarniny/ 17.5-21 oz blackthorn fruit/ 500-600 g di prugnole selvatiche100 g wody/ 3.5 oz water/ 100 g d'acqua400 g czerwonego wina/ 14 oz red w...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Bevande
,
Drinks
,
Napoje
Słowackie ciasto z cukinią (Cuketový koláč) - Slovak Zucchini Cake Recipe - Torta slovacca alle zucchine
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti400 g mąki krupczatki/ 3.5 oz plain white flour/ 400 g di farina tipo 2 (di grani antichi)150 ml oleju/ 150 ml oil/150 ml di olio1 łyżeczka cynamonu/ 1 ts cinnam...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Powidła tarninowo-gruszkowe - Blackthorn Fruit & Pear Jam Recipe - Marmellata di prugnole selvatiche e pere
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:3 kg śliwy tarniny/ 106 oz oz blackthorn fruit/ 3 chili di prugnole selvatiche3 kg gruszek/ 106 oz pears/ 3 chili di pere1 kg cukru// 35 ozsugar/ 1 chilo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Preserves
,
Przetwory
,
Marmellate
Zaprawianie (Przetwory) - Preserves - Confetture/Marmellate/ Giardiniere
Smakołyki Angeli via FacebookKilka propozycji przetworów:/ Several preserve suggestions:/ Vi consiglio queste ricette:1.Konfitura i sok z moreli - Apricot Juice and Preserve - Confettura e succo di albicocche2.Konfitura z kiwi - Kiwi Jam - ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Preserves
,
Przetwory
,
Confetture
,
Marmellate
,
Gardiniere
Sok ze śliwy tarniny - Blackthorn Fruit Syrup Recipe - Sciroppo di prugnolo
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg śliwy tarniny/ 35 oz blackthorn fruit/ 1 chilo di prugnole selvatiche1,5 litra wody/ 1.5 liter water/ 1,5 di litro d'acqua1,5 szklankicukru// 1...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Bevande
,
Drinks
,
Napoje
Makowiec z syropem cytrynowym - Poppy And Lemon Syrup Cake Recipe - Torta al papavero con sciroppo al limone
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/ Ingredienti60 g maku/ 2 oz poppy seeds/ 60 g di semi di papavero6 łyżek mleka/ 6 tbs milk/ 6 cucchiai di latte180 g masła/ 6.3 oz butter/ 180 g di burro200 g cukru trzcinowego/ 7...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni (wpis kończący akcję)
Combry jagnięce w winnej marynacie autorka: Carolina Báthory | blog: Spektrum smaku Pissalediere czyli francuska pizza autor: kryzysow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
Syrop miętowy (domowy) - Mint Syrup Recipe - Sciroppo di menta fatto in casa
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti100 g świeżej mięty (liście)/ 3.5 oz fresh mint leaves/ 100 g di foglie di menta fresca400 g wody/ 14 oz water/ 400 g di acqua500 g cukru/ 17.5 oz sugar/ 500 g cukrusk...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Bevande
,
Drinks
,
Napoje
,
Dodatki
,
Przetwory
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone