Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Orkiszowy chleb razowy z siemieniem (motyl) - Butterfly Spelta Bread With Flax Seeds - Pane farfalla di farro integrale
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Orkiszowy chleb razowy z siemieniem (motyl) - Butterfly Spelta Bread With Flax Seeds - Pane farfalla di farro integrale
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki orkiszowej pełnej/ 10.5 whole meal spelt flour/ 300 g di farina integrale di farro spelta200 g mąki pszennej razowej/ 7 oz whole meal wheat flour/ 200 g di ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
12 wrz 17
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Bread
31 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Kanapka z czarną rzepą - Black Turnip Sandwich - Panino con rapa nera
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:chleb razowy/ whole grain bread/ pane integraleczarna rzepa/ black radish (turnip)/ rapa neraszalotka/ scallion/ scalognopietruszka świeża lub suszona/ fresh or dried...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Śniadania
,
Breakfasts
,
Kolacje
Orkiszowy chleb razowy z siemieniem (motyl) - Butterfly Spelta Bread With Flax Seeds - Pane farfalla di farro integrale
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki orkiszowej pełnej/ 10.5 whole meal spelt flour/ 300 g di farina integrale di farro spelta200 g mąki pszennej razowej/ 7 oz whole meal wheat flour/ 200 g di ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot Or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti100 g mąki razowej/ 3.5 oz wholemeal flour/ 100 g di farina integrale130 g mąki orkiszowej/ 4.5 oz spelta flour/ 130 g di farina di farro spelta80 ml oliwy / 80 ml oli...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Razowy chleb (warkocz) orkiszowy - Plaited Wholemeal Bread - Treccia integrale di farina di farro spelta
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki orkiszowej pełnej/ 10.5 whole meal spelt flour/ 300 g di farina integrale di farro spelta200 g mąki pszennej np. durum/ 7 oz plain wheat flour/ 200 g di far...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Angielski deser morelowy (brzoskwiniowy) - Apricot Bread And Butter Pudding - Dolce inglese alle albicocche
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianSkładniki/ Ingredients/ Ingredienti:cienkie kromki chleba pszennego (bez skórek)/ slices of white thin sliced bread (crusts removed)/ mollica del pane o pancarrè2 łyżkioleju kokosowego lub masła/...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Chleb kukurydziano-razowy - Whole Wheat Cornbread - Pane integrale di mais
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti2.5 szklanki mąki pszennej razowej/ 2.5 cup whole wheat flour/ 2.5 tazze di farina integrale2.5 szklanki mąki kukurydzianej/ 2.5 cup cornmeal/ 2.5 tazze di farina gialla di mais1 szklanka letniego...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Chleb pszenny z odrobiną siemienia - Wheat bread with a bit of flax seeds - Pane di grano tenero con un po' di semi di lino
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:500 g mąki pszennej/ 16 oz plain white flour/ 500g di farina tipo 02-3 łyżki siemienia lnianego/ 2-3 tbs flax seed/ 2-3 cucchiai di semi di lino1 łyżeczka cukru trzcinowego/ 2 tsp cane sugar...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pieczywo
,
Bread
,
Pane
Na zakwasie i na drożdżach. Październik 2014
Dziękuję za wszystkie październikowe wypieki z ziołami. Zgromadziłam je na zdjęciu powyżej.W listopadzie listę "Na zakwasie i na drożdżach " prowadzi Marcin naswoim bloguGrahamka, weka i kajzerka.Zapraszam do zglaszania się tutajNa zakwasie...
Zapach chleba
Pieczywo
,
Na zakwasie i na drożdżach
,
Chleb
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone