Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Konfitura brzoskwiniowa - Peach Jam - Marmellata di pesche
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Konfitura brzoskwiniowa - Peach Jam - Marmellata di pesche
Smakołyki Angeli via FacebookPolski:Wykonanie:Umyte i obrane brzoskwinie, kroimy na małe kawałki. Dodajemy niewielką ilość cukru, tylko by regulować kwasowość (ew. bez cukru, gdy są wystarczająco słodkie) i smażymy na wolnym ogniu przez kilka min...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
30 sie 17
Preserves
,
Przetwory
,
Confetture
,
Marmellate
Confetture
7 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Ciasto z gruszkami - Pear Cake Recipe - Crostata di pere
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto kruche/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla300 g mąki orkiszowej/ 10.5 oz spelt flour / 300 g di farina di farro spelta150 gcukrumuscovado/ 5.2 o...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Æbleskive (Aebleskiver) czyli duńskie "plackopączki"- Danish Æbleskive (Aebleskiver) - Frittelle danesi Æbleskive (Aebleskiver)
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti1.5 szkl. mąki/ 1.5 cup plain white flour/ 1.5 di tazza di farina 001-1.5 szkl. mleka (np. roślinnego)/ 1-1.5 cup rice milk / 1-1.5 tazza di latte (vegetale) o panna2 ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pancakes
,
Le crepes
,
Naleśniki
Domowe mini pączki z różaną konfiturą - Rose Petal Jam Dougnuts Recipe - Krapfen alla marmellata di rose
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti400 g mąki/ 14 oz all purpose white flour/ 400 g di farina4 żółtka/ 4 yolks/ 4 tuorli50 g masła/ 1.7 oz butter/ 50 g di burrook. 200 ml mleka/ about 200 ml milk/ circa...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Ciasto razowe z orzechami laskowymi w czekoladzie - Chocolate & Hazelnut Cake Recipe - Crostata integrale al cioccolato e nocciole
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki pszennej razowej/ 5 oz plain whole meal flour/ 150 g di farina integrale o di grani antichi1 żółtko/ 1 yolk/ 1 tuorlo d'uovo16 g cukru waniliowego/ 2 tea spo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Ciasto z mąki kokosowej z owocami i konfiturą - Coconut Flour Fruit Cake - Torta alla farina di cocco con la frutta
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti2 szklanki mąki kokosowej/ 2 cups coconut flour/ 2 tazze di farina di cocco (fina)2 łyżki mąki ziemniaczanej/ 2 tbs potato starch/ 2 cucchiai di fecola di patate1 szkl...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Zaprawianie (Przetwory) - Preserves - Confetture/Marmellate/ Giardiniere
Smakołyki Angeli via FacebookKilka propozycji przetworów:/ Several preserve suggestions:/ Vi consiglio queste ricette:1.Konfitura i sok z moreli - Apricot Juice and Preserve - Confettura e succo di albicocche2.Konfitura z kiwi - Kiwi Jam - ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Preserves
,
Przetwory
,
Confetture
,
Marmellate
,
Gardiniere
Kokosanki na miodzie - Coconut & Honey Cookies - Biscotti al cocco e miele
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/ Ingredienti:1 szklanka mąki kokosowej/ 1 cup coconut flour/ 1 tazza di crema di farina di cocco1 szklanka mąki ryżowej/ 1 cup rise flour/ 1 tazza di farina di riso1 szklanka mą...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Ciasta
,
Tea cakes
,
Dolcetti
,
Cookies
Rogaliki twarogowe z konfiturą i truskawkami - Strawberry Kifli With Quark - Cornetti di formaggio quark e marmellata
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto/Dough/Impasto200 g twarogu/ 200 g (7 oz) quark (cottage cheese)/ 200 g di quark (formaggio)200 g masła/ 200 g (7 oz) butter/ 200 g di burro200 g mąki/ 200 g (7 ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Tea cakes
,
Ciastka
,
Dolcetti
,
Cookies
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone