Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Ciasto kasztanowe - Chestnut cake - Torta di castagne
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Ciasto kasztanowe - Chestnut cake - Torta di castagne
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto / Pastry/ Pasta250 g mąki pszennej/ 8.8 oz plain white flour/ 250 g di farina tipo 0150 g cukru trzcinowego/ 5 oz cane sugar/ 150 g di zucchero di canna85 g masła/ 3 oz butter/ 85 g d...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
22 paź 15
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
Cakes
112 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Domowe japońskie ciastka mochi z mąki ryżowej - Japanese Mochi Recipe - Pasticcini giapponesi di riso con cuore di castagne
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti200 g mąki ryżowej/ 7 oz salted butter/ 200 g di farina di riso glutinoso40 g skrobi kukurydzianej/ 1.5 oz corn starch/ 40 g di amido di mais30 g masła lub smalcu/ 1 o...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Tea cakes
,
Ciastka
,
Dolcetti
,
Cookies
,
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Bezowe kości i tort z kasztanami na Halloween
Ten tort wpadł mi niedawno w oko, wyglądał tak elegancko, że nie mogłam się powstrzymać i upiekłam go w ostatniej chwili Chciałam też wykorzystać pure kasztanowe, które zalega mi w lodówce od jakiegoś czasu. Powiem tylko, że konfitura z róży, ma...
candycompany.pl
Przepisy
,
Tort
,
Tort/ layer cake
,
Migdały
,
Bezy
,
Róża
,
Maliny
,
Halloween
,
Kasztany
Podsumowanie kokosowej akcji :-)
Ciasto kokosowe z rabarbarem i bezą autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i błękit Brownie z batatów (bez glutenu, bez laktozy, bez mąki i cukru) ...
wariatkawkuchni.pl
Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni (wpis kończący akcję)
Combry jagnięce w winnej marynacie autorka: Carolina Báthory | blog: Spektrum smaku Pissalediere czyli francuska pizza autor: kryzysow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
"Rafaello" bez pieczenia - No-bake "Raffaello" Cake - Torta "Raffaello" senza cuocere in forno
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiok. 500 g krakersów (solonych)/ about 17.5 oz (salted) crackers/ circa 500 g di crackers salati1 litr mleka/ 35 fl. oz. milk/ 1 litro di latte2 opakowania budyniu wani...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
,
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Ciasto kasztanowe - Chestnut cake - Torta di castagne
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto / Pastry/ Pasta250 g mąki pszennej/ 8.8 oz plain white flour/ 250 g di farina tipo 0150 g cukru trzcinowego/ 5 oz cane sugar/ 150 g di zucchero di canna85 g masła/ 3 oz butter/ 85 g d...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
Orzechowiec miodowy z budyniem i powidłami - Honey and Nut Polish Cake - Torta polacca al miele e noci
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Kruche ciasto/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla400 g mąki/ 14 oz plain white flour/ 400 g di farina100 g masła/ 3.5 oz butter/ 100 g di burro2-3 łyżki cukru brązowego/ 2-3 tbs brown sugar/ 2-3 cucc...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
Confettura di castagne / Dżem z kasztanów
Polska wersjaSecondo me la confettura di castagne come preparazione è la più facile di tutte le confetture, perché non ci sono problemi con la densità come nel caso di altri frutti, dove la consistenza (e l'acidità) può variare a seconda della ma...
I Colori del Gusto / The colours of taste
Conserve e confetture / przetwory i dżemy
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone