Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Ryba pod kruszonką migdałowo-pietruszkową
zufikowo
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
150
Kategorie
163
Ryba pod kruszonką migdałowo-pietruszkową
Lekkie danie z aromatycznym dodatkiem ziół i chrupiących migdałów.Przyszedł mi do głowy ten pomysł, bo lubię dodawać natkę pietruszki do wielu potraw, także do ryby, a chciałam żeby było też chrupiąco a'la panierka, więc wymyśliłam takie połączenie.Nas...
zufikowo
13 kwi 15
Obiad
,
Pietruszka
,
Ryba
,
Migdały
migdały
2 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
zufikowo
Niestety ten blog nie ma opisu
150
163
Polecane przepisy
CIASTO BUDYNIOWE Z JABŁKAMI I KRUSZONKĄ – PRZEPIS NA ŁATWE CIASTO
CIASTO BUDYNIOWE Z JABŁKAMI I KRUSZONKĄ PRZEPIS NA ŁATWE CIASTO super szybkie, super łatwe i pyszne ciasto z jabłkami pod chrupiącą kruszonką. Proste składniki, 15 minut i ciasto gotowe
Przepisy Joli
Jajka
,
Cukier
,
Mąka
,
Ciasta
,
Masło
,
Jaja
,
Olej
,
Cukier puder
,
Proszek do pieczenia
,
Jabłka
,
Wiórki kokosowe
,
Budyń
,
Jabłecznik-lista
,
Jabłecznik
,
Budyń waniliowy
,
Blaszka
,
Szara reneta
,
Antonówka
Pieczony dorsz pod zieloną pierzynką
Dorsz to wspaniały pomysł na lekki obiad. Nie wymaga długiej obróbki, jest bardzo delikatny i stanowi świetne źródło białka. Warto jednak podać go z czymś nieco bardziej wyrazistym, by całe danie było nie tylko lekkie, ale także intrygujące w smaku. Po...
Planeta Smaku
Fit
,
Obiad
,
Szpinak
,
Lekkostrawne
,
Ryba
Pieczony dorsz pod zieloną pierzynką
Dorsz to wspaniały pomysł na lekki obiad. Nie wymaga długiej obróbki, jest bardzo delikatny i stanowi świetne źródło białka. Warto jednak podać go z czymś nieco bardziej wyrazistym, by całe danie było nie tylko lekkie, ale także intrygujące w smaku. Po...
Planeta Smaku
Fit
,
Obiad
,
Szpinak
,
Lekkostrawne
,
Ryba
Owoce pod owsianką kruszonką
Owoce zapiekane pod kruszonką to jeden z tych deserów, których przygotowanie nie wymaga ani wielkich umiejętności, ani specjalnych sprzętów. To []
jadłonomia · roślinne przepisy
SEROWE CIASTO Z MALINAMI I KRUSZONKĄ – IDEALNE DO KAWY
SEROWE CIASTO Z MALINAMI I KRUSZONKĄ IDEALNE DO KAWY pyszne, szybkie, wilgotne dzięki zawartości sera, ciasto z malinami zapieczonymi pod kruszonką. Przygotujecie je w zaledwie 15 minut
Przepisy Joli
Jajka
,
Ciasta
,
Masło
,
Ciasto-imieniny-lista
,
Kawa
,
Jura
Dorsz pod grzybową kruszonką
Dorsz pod grzybową kruszonką to proste danie rybne, które można bez problemu przygotować dzień wcześniej, a upiec przed podaniem. Charakterystyczna grzybowa kruszonka jest chrupiąca, przez co świetnie kontrastuje z delikatną rybą. Lepsza jest zdecydo...
Poezja smaku
Rodzinny obiad
,
Ryby i owoce morza
,
Por
,
Grzyby
,
Kalafior
,
Ryba
Jabłka pod kruszonką
Jabka pod kruszonką to jedena z rzeczy, które jesienią smakuje najlepiej. Publikuje go teraz, bo przyszło mi do głowy, że ciepły aromatyczny deser może to być miłym akcentem, po trudnym dniu spędzonym na odwiedzaniu grobów. Jabłka można przygot...
Polska Zupa
Cynamon
,
Orzechy włoskie
,
Jabłka
,
Rodzynki
,
Desery
Bezglutenowe crumble śliwkowe czyli owoce pod kruszonką
Owoce pod kruszonką to idealny deser, kiedy zachce nam się czegoś słodkiego, a nie za bardzo chce nam się robić ciasto. Nie jest zbyt pracochłonne, a efekt moim zdanie pyszny. ok. 1 kg śliwek 300 g mąki kokosowej 300 g płatków owsianych (dla be...
Polska Zupa
Wegetariańskie
,
Bezglutenowe
,
Ciasta
,
Orzechy włoskie
,
Płatki owsiane
,
śliwki
,
Desery
,
Mąka kokosowa
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone