Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Dorsz pod grzybową kruszonką
Poezja smaku
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
335
Kategorie
247
Dorsz pod grzybową kruszonką
Dorsz pod grzybową kruszonką to proste danie rybne, które można bez problemu przygotować dzień wcześniej, a upiec przed podaniem. Charakterystyczna grzybowa kruszonka jest chrupiąca, przez co świetnie kontrastuje z delikatną rybą. Lepsza jest zdecydo...
Poezja smaku
13 mar 17
Rodzinny obiad
,
Ryby i owoce morza
,
Por
,
Grzyby
,
Kalafior
,
Ryba
Rodzinny obiad
78 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Poezja smaku
Najlepsze przepisy: ciasta, desery, pomysły na śniadanie i obiad
335
247
Polecane przepisy
CIASTO BUDYNIOWE Z JABŁKAMI I KRUSZONKĄ – PRZEPIS NA ŁATWE CIASTO
CIASTO BUDYNIOWE Z JABŁKAMI I KRUSZONKĄ PRZEPIS NA ŁATWE CIASTO super szybkie, super łatwe i pyszne ciasto z jabłkami pod chrupiącą kruszonką. Proste składniki, 15 minut i ciasto gotowe
Przepisy Joli
Jajka
,
Cukier
,
Mąka
,
Ciasta
,
Masło
,
Jaja
,
Olej
,
Cukier puder
,
Proszek do pieczenia
,
Jabłka
,
Wiórki kokosowe
,
Budyń
,
Jabłecznik-lista
,
Jabłecznik
,
Budyń waniliowy
,
Blaszka
,
Szara reneta
,
Antonówka
Menu wigilijne 2017
Nasze menu wigilijne 2017 to przede wszystkim przystawki ze śledzi: tatar śledziowy, śledzie z cebulką i korzenne. Wśród dań na ciepło główną rolę odgrywa dorsz... Artykuł Menu wigilijne 2017 pochodzi z serwisu Magazyn Kuchenny.
Magazyn Kuchenny | Magazyn Kuchenny
MK-przepisy-kulinarne
Pieczony dorsz pod zieloną pierzynką
Dorsz to wspaniały pomysł na lekki obiad. Nie wymaga długiej obróbki, jest bardzo delikatny i stanowi świetne źródło białka. Warto jednak podać go z czymś nieco bardziej wyrazistym, by całe danie było nie tylko lekkie, ale także intrygujące w smaku. Po...
Planeta Smaku
Fit
,
Obiad
,
Szpinak
,
Lekkostrawne
,
Ryba
Pieczony dorsz pod zieloną pierzynką
Dorsz to wspaniały pomysł na lekki obiad. Nie wymaga długiej obróbki, jest bardzo delikatny i stanowi świetne źródło białka. Warto jednak podać go z czymś nieco bardziej wyrazistym, by całe danie było nie tylko lekkie, ale także intrygujące w smaku. Po...
Planeta Smaku
Fit
,
Obiad
,
Szpinak
,
Lekkostrawne
,
Ryba
Owoce pod owsianką kruszonką
Owoce zapiekane pod kruszonką to jeden z tych deserów, których przygotowanie nie wymaga ani wielkich umiejętności, ani specjalnych sprzętów. To []
jadłonomia · roślinne przepisy
SEROWE CIASTO Z MALINAMI I KRUSZONKĄ – IDEALNE DO KAWY
SEROWE CIASTO Z MALINAMI I KRUSZONKĄ IDEALNE DO KAWY pyszne, szybkie, wilgotne dzięki zawartości sera, ciasto z malinami zapieczonymi pod kruszonką. Przygotujecie je w zaledwie 15 minut
Przepisy Joli
Jajka
,
Ciasta
,
Masło
,
Ciasto-imieniny-lista
,
Kawa
,
Jura
Dorsz pod grzybową kruszonką
Dorsz pod grzybową kruszonką to proste danie rybne, które można bez problemu przygotować dzień wcześniej, a upiec przed podaniem. Charakterystyczna grzybowa kruszonka jest chrupiąca, przez co świetnie kontrastuje z delikatną rybą. Lepsza jest zdecydo...
Poezja smaku
Rodzinny obiad
,
Ryby i owoce morza
,
Por
,
Grzyby
,
Kalafior
,
Ryba
Pierogi z dorszem, ziemniakami i borowikami
Składniki Farsz: borowiki, 20 g liście laurowe, 2 sztuki ziele angielskie, 2 ziarna czosnek, 1 ząbek ziemniaki, około 300 g dorsz, 400 g sok z cytryny masło do smażenia cebula, 1 sztuka sól morska, świeżo mielony pieprz Ciasto: mąka pszenna, Co...
Buszująca w kuchni
Dania bezmięsne
,
Boże Narodzenie
,
Wigilia
,
Ziemniaki
,
Pierogi, kluski, kopytka
,
Grzyby
,
Pierogi
,
Ryba
,
Borowiki
,
Dorsz
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha