Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Rozczarowanie w Marco Pierre White Wheeler’s Oyster Bar & Grill Room
Zjedz Kraków
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
77
Kategorie
216
Rozczarowanie w Marco Pierre White Wheeler’s Oyster Bar & Grill Room
Przysłowie głosi: nie wszystko złoto co się świeci. Święta prawda. Po dwóch udanych wycieczkach do londyńskich restauracji sygnowanych przez wybitnych szefów kuchni, przyszedł czas na pierwsze rozczarowanie. I choć w lokalu, którego właścicielem jest j...
Zjedz Kraków
08 lut 16
Miejsca
,
Londyn
,
Marco pierre white
,
Ostrygi
,
Wheelers
miejsca
69 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Zjedz Kraków
Co jeść? Co pić? Gdzie jeść? Gdzie pić?
77
216
Polecane przepisy
Loverove 25.05.2017
Loverove na czwartek, specjalnie dla Was: 1. Męczył, męczył aż wymęczył Pierre Rolland, który przy okazji kolejnych swoich akcji doczekał się standardowego komentarza na twitterze Pierre Rolland Energy Wasting Attack™ doczekał się wygranej etapowej w G...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Loverove
The absurds of the modern world by Marco Melgrati
Marco Melgrati is an Italian illustrator recently based in Mexico City. He definitely spend lot of time on observing our modern world. This world of technology virtual reality, and stereotypes imposed by the media. He describes his style as conceptual ...
Full of Taste
Art
,
Illustrations
,
Illustrator
,
Social media
,
Facebook
,
Marco Melgrati
,
Media
,
Modern world
,
Technology
,
Virtual reality
Rozczarowanie w Marco Pierre White Wheeler’s Oyster Bar & Grill Room
Przysłowie głosi: nie wszystko złoto co się świeci. Święta prawda. Po dwóch udanych wycieczkach do londyńskich restauracji sygnowanych przez wybitnych szefów kuchni, przyszedł czas na pierwsze rozczarowanie. I choć w lokalu, którego właścicielem jest j...
Zjedz Kraków
Miejsca
,
Londyn
,
Marco pierre white
,
Ostrygi
,
Wheelers
RBG BAR&GRILL – nowe menu
Wpis RBG BARGRILL nowe menu pochodzi z bloga Paszczaki gotują RBG BARGRill nowe menu, w hotelu Radisson Park Inn w Krakowie. Szef kuchni Stanisław Bobowski przygotował nowe menu sezonowe i z tej Post RBG BARGRILL ̵...
Paszczaki gotują
Tam jedliśmy
,
Kraków
,
Hotel radisson
RBG BAR&GRILL – nowe menu
Wpis RBG BARGRILL nowe menu pochodzi z bloga Paszczaki gotują RBG BARGRill nowe menu, w hotelu Radisson Park Inn w Krakowie. Szef kuchni Stanisław Bobowski przygotował nowe menu sezonowe i z tej Post RBG BARGRILL ̵...
Paszczaki gotują
Tam jedliśmy
,
Kraków
,
Hotel radisson
Schab faszerowany, z ryżem i groszkiem
Polecam kolejny przepis na faszerowany schab, tym razem farszem jest pesto z suszonych pomidorów i ser mozzarella. Ostatnio polecaliśmy Wam przepis na schab z sezonowym farszem: podgrzybkami i schab faszerowany cukinią . Jako farsz do schabu zostało ...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Obiad
,
Drugie danie
,
Co na obiad
,
Schab faszerowany
,
Ser mozzarella
,
Kostka mięsna Winiary
,
Pesto z suszonych pomidorów
,
Schab faszerowany z ryżem i groszkiem
Pak choi z sosem ostrygowym, prażonymi nerkowcami i grillowany ser halloumi
Zielone warzywa są bardzo zdrowe, gdyż zawierają dużo błonnika i wartościowych przeciwutleniaczy. Są one niezbędne dla wzmocnienia naszego układu odpornościowego i trawiennego. Oto moja propozycja na bogaty w składniki odżywcze posiłek.Pros...
Cook & Bake with me
Azjatyckie/Asian
Bulionetka do duszonego kurczaka, Knorr - recenzja produktu
Seria bulionetek do duszonych mięs marki Knorr wyszła na rynek jesienią ubiegłego roku.Już wtedy miałam okazję dzięki współpracy z firmą Knorr przetestować dwa spośród kilku dostępnych wariantów.Recenzja mocno zaległa, ale na szczęście znalazłam chwilę...
Zaklecie na szczescie
Recenzje produktów
,
Przyprawy
,
Sosy i dipy
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone