Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Królik duszony z cebulą i selerem – kuchnia podkarpacka
Trzeci talerz
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
363
Kategorie
28
Królik duszony z cebulą i selerem – kuchnia podkarpacka
Królik duszony z cebulą i selerem - kuchnia podkarpackaKawałki królika duszone w cebuli z dodatkiem selera to sposób na podanie królika w gęstym warzywnym sosie. Przypadnie do gustu tym, którzy preferują delikatne mięso w lekkim sosie, w miejsce sosów ...
Trzeci talerz
05 mar 17
Kuchnia podkarpacka
,
Dania mięsne
Dania mięsne
62 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Trzeci talerz
Domowy blog kulinarny
363
28
Polecane przepisy
Proziaki z dereniem i różą
Ahh te niedziele bez handlu ;) Już nie raz zdarzyło mi się zapomnieć o weekendowych zakupach i w niedzielę obudzić się z pustą lodówką. A moja mała smakoszka zazwyczaj prosi o to, czego w domu brak. Ostatnio zamiast zamówionych przez nią ...
Mienta blog
Uncategorized
Królik duszony w piwie ze szparagami
Mimo tego, że Człowiek Wyżerka robi maślane oczy do każdego dania, które ma w sobie boczek albo kawałki mięsa, najlepiej takiego z chrupiącą skórką, wcale nie jadamy mięsnych posiłków tak często, jak mogłoby się wydawać
Agata gotuje, czyli Kobieta Wszechjedząca
Cebula
,
śmietana kremówka
,
Kremówka
,
Dania główne
,
Piwo
,
Jasne piwo
,
Królik
,
Szparagi
,
Zielone szparagi
,
Potrawy z dziczyzny i królika
,
Duszony królik
,
Królik duszony w piwie
,
Królik duszony ze szparagami
,
Królik w śmietanie inaczej
,
Piwo pszeniczne
Kasza gryczana po gospodarsku – kuchnia podkarpacka
Kasza gryczana po gospodarsku - kuchnia podkarpackaKasza gryczana po gospodarsku to zapiekanka z kaszy i tłuczonych ziemniaków, z cebulą, skwarkami i jabłkiem. Słone składniki w połączeniu ze słodko-kwaśnym smakiem jabłka sprawiają, że danie jest smacz...
Trzeci talerz
Kuchnia podkarpacka
,
Kasza
Królik duszony w sosie z pieczarkami
Królik duszony w sosie z pieczarkami, to przepyszne danie w przepysznym sosie. Sosu jest tak dużo, że wykorzystujemy go do uduszenia w nim piersi z kurczaka na drugi dzień (no chyba, że sos zostanie pochłonięty przez domowników Mąż, wręcz łyżką...
Moja Delicja - Przepisy kulinarne
Dania obiadowe
,
Dla dzieci
,
Tymianek
,
Pieczarki
,
Danie jednogarnkowe
,
Królik
,
Dzielenie królika na części
,
Trybowanie królika
Królik duszony z cebulą i selerem – kuchnia podkarpacka
Królik duszony z cebulą i selerem - kuchnia podkarpackaKawałki królika duszone w cebuli z dodatkiem selera to sposób na podanie królika w gęstym warzywnym sosie. Przypadnie do gustu tym, którzy preferują delikatne mięso w lekkim sosie, w miejsce sosów ...
Trzeci talerz
Kuchnia podkarpacka
,
Dania mięsne
Królik duszony w śmietanie
Królik duszony w śmietanie jest jednym z najlepszych polskich dań. Soczysty, kruchy, rozpływa się w ustach. Jest bardzo delikatny. Królik to jedno z najzdrowszych mięs, a do tego bardzo smaczne. Królik duszony w śmietanie wcale nie jest skomplikowany. ...
Pociąg Do Kuchni
Bruxelles Midi - kuchnia europejska
,
Pociągi pod specjalnym nadzorem - przepisy specjalne
,
Poznań Główny - kuchnia polska
,
Stacja na dłuższe postoje - dania obiadowe
,
Stacja mięsna
,
Barcelona Sants - kuchnia hiszpańska
,
święta
,
śmietana
,
Wielkanoc
,
Mięso duszone
,
Królik
Ragout
Inaczej królik duszony w winie. Mięso jest bardzo delikatne i smaczne. Odpowiednio przyrządzone może smakować podobnie do kurczaka. Składniki 600 g mięsa z królika (comber lub udka) 100 g wędzonego boczku Czytaj dalej Ragout
Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty
Przepisy
,
Dania główne
,
Pomidory
,
Wino
,
Królik
Akcja, akcja i po akcji
Moja pierwsza akcja za mną.Poznałam kilka ciekawych przepisów na mięso z królika i myślę, że akcję będę w przyszłości reaktywować :)W ramach podsumowania oto przepisy, które wzięły udział w akcji. Zachęcam do zajrzenia i wypróbowania przepisów, a...
Mala Lyzeczka
Królik
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha