Drodzy,
od tygodnia możecie zapoznać się z nowym numerem Aromatu - magazynu Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej. Pachnie pierniczkami, świętami, a także pokazuje ciekawe podejście do nowych smaków. Poza tym polecam szczególnie artykuł 'Zew natury' od plant.room o mikroświatach. *
Ponadto w Aromacie znajdziecie ulubione smaki Audrey Hepburn, sposoby na drożdżowe wypieki, a także pomysły na szybkie nalewki idealne na sylwestrową domówkę. Ja jak zwykle starałam się, aby wszystko było przyjemne do czytania i zaserwowałam felieton o tym, jak dotrwać do świąt i nie zwariować.
Bierzcie i czytajcie!
* Działania Ani przyznam, że mnie zachwycają a jej 'słoikowe lasy' wprowadzają niezwykły, bajkowy klimat. Dla zainteresowanych pracami plant.room'u zdradzę, że po świętach na blogu ukaże się reportaż o roślinnych cudach tworzonych przez Anię.