od tygodnia możecie zapoznać się z nowym numerem Aromatu - magazynu Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej. Pachnie pierniczkami, świętami, a także pokazuje ciekawe podejście do nowych smaków. Poza tym polecam szczególnie artykuł 'Zew natury' od plant.room o mikroświatach. *
Ponadto w Aromacie znajdziecie ulubione smaki Audrey Hepburn, sposoby na drożdżowe wypieki, a także pomysły na szybkie nalewki idealne na sylwestrową domówkę. Ja jak zwykle starałam się, aby wszystko było przyjemne do czytania i zaserwowałam felieton o tym, jak dotrwać do świąt i nie zwariować.
Bierzcie i czytajcie!
* Działania Ani przyznam, że mnie zachwycają a jej 'słoikowe lasy' wprowadzają niezwykły, bajkowy klimat. Dla zainteresowanych pracami plant.room'u zdradzę, że po świętach na blogu ukaże się reportaż o roślinnych cudach tworzonych przez Anię.
Najnowszy siódmy numer Magazynu Aromat #7 Zima 2016 Lubelskiej Blogosfery Kulinarnejdostępny jest już pod adresem (klik) Jak na szczęśliwą siódemkę przystało sporo w niej interesujących przepisów i artykułów. Zimowe śniadania, rozgrzejmy się, war...
Magazyn AromatW imieniu moim i osób współtworzących Magazyn Aromat, zachęcamy Was do przeczytaniu nowego numeru, który pachnie zbliżającymi się świętami i innymi pysznościamiCzytajcie, inspirujcie się i podajcie dalej.Okładka to dzieło siós...
Hu hu ha, hu hu ha, nasza zima zła. A my się zimy nie boimyponieważ świetnie się do niej przygotowaliśmy! Witamy ją więc z szeroko otwartymi ramionami i masą sprawdzonych przepisów. Tak radośnie rozpoczyna
Jeśli zaprosiliście gości na obiad i chcecie zaskoczyć ich wyjątkową potrawą, to mamy coś szczególnego! Paella to tradycyjne danie hiszpańskie, którego bazowym składnikiem jest ryż ...
Post Paella marinera pojawił się poraz pierwszy w Magazyn kulinarny...
Pyszne domowe leczo, które przygotowane z działkowych warzyw smakuje wyśmienicie. Jego lekki smak i aromat roznoszący się po domu zachwyci każdego, nawet wymagającego smakosza.
Post Leczo pojawił się poraz pierwszy w Magazyn kulinarny Codogara.
Aromat – zima-internetowy magazyn Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej właśnie się ukazał. Znajdziesz go tu (klik)lub przesuwając kursor nieco w dół. Jest obszerny -160 stron. Okładka - piękna i świąteczna. W środku również mnóstwo bożonarodzeniowych przep...
Dziś Lubelska Blogosfera Kulinarna przedstawia światu już trzeci numer Magazynu "AROMAT". W zimowym wydaniu, jak zapewne się domyślacie dania idealne na zimę i świąteczny czas.Na wirtualnych kartkach magazynu znajdziecie przepisy na ...