Jola Caputa ambasadorem marki ETA – bardzo mnie cieszy współpraca z marką i oficjalnie mogę Wam o tym napisać. Od jakiegoś czasu miałam przyjemność używać i testować produkty tej marki i jestem z nich ogromnie zadowolona. Dzięki owocnej współpracy, obecnie mogę już opublikować komunikat jaki dzisiaj pojawił się w mediach:
Jolanta Caputa, prowadząca popularny blog kulinarny www.przepisyjoli.com blogerka, z którą gotują miliony Polaków, autorka bestsellerowych książek kulinarnych, została ambasadorem czeskiej marki produktów AGD dla wymagających .
Celem współpracy jest kreowanie mody na zdrowe i świadome gotowanie oraz promocja w Polsce produktów znanej od ponad 70 lat na rynku europejskim czeskiej firmy , oferującej produkty AGD dla wymagających .
Kampania mająca na celu popularyzację produktów oferowanych przez firmę (www.eta-polska.pl) prowadzona będzie w mediach standardowych offline oraz elektronicznych, ze szczególnym uwzględnieniem obecności marki w internecie oraz na portalach społecznościowych.
Istotnym elementem kampanii, mającym na celu zademonstrowanie konsumentom praktycznych zastosowań sprzętu w życiu codziennym, ze szczególnym podkreśleniem cech i przewag konkurencyjnych urządzeń, jest prowadzona wspólnie Szkoła Gotowania ETA (www.SzkolaGotowaniaETA.com) , gdzie w ramach cyklicznych spotkań odbywających się na terenie całego kraju, Jolanta Caputa, we współpracy z cenionymi blogerami kulinarnymi, przeprowadzać będzie kursy profesjonalnego gotowania z użyciem sprzętu .
Na moim blogu znajdziecie wiele przepisów przygotowanych dzięki urządzeniom , to tylko kilka przykładów:
WEGETARIAŃSKIE PAPRYKI FASZEROWANE – http://przepisyjoli.com/2015/10/wegetarianskie-papryki-faszerowane/
TORCIK Z MASĄ KOKOSOWĄ – http://przepisyjoli.com/2015/11/torcik-z-masa-kokosowa/
ROLADA PIERNIKOWA Z MAKIEM – http://przepisyjoli.com/2015/11/rolada-piernikowa-z-makiem/
NAJŁATWIEJSZE CIASTO – RODZYNKOWIEC – http://przepisyjoli.com/2015/11/najlatwiejsze-ciasto-rodzynkowiec/
CIASTO LEŚNY MECH – http://przepisyjoli.com/2015/11/ciasto-lesny-mech/
CIASTO CZEKOLADOWE Z WIŚNIAMI – http://przepisyjoli.com/2015/11/ciasto-czekoladowe-z-wisniami-idealne-do-przygotowania-w-prodizu/
CIASTO DYNIOWE – http://przepisyjoli.com/2015/11/ciasto-dyniowe/
PEŁNOZIARNISTY CHLEB Z SUSZONYMI POMIDORAMI – http://przepisyjoli.com/2015/11/pelnoziarnisty-chleb-z-suszonymi-pomidorami/
HUMMUS Z CIECIERZYCY I PAPRYKI – http://przepisyjoli.com/2015/10/humus-z-ciecierzycy-i-papryki/
SZYBKIE SZARLOTKOWE PLACUSZKI – http://przepisyjoli.com/2015/10/szybkie-szarlotkowe-placuszki/
SAŁATKA DLA ZDROWIA Z OWOCAMI I ORZECHAMI – http://przepisyjoli.com/2015/10/salatka-dla-zdrowia-z-owocami-i-orzechami/
CIASTO PIERNIKOWE Z HERBATĄ – http://przepisyjoli.com/2015/10/ciasto-piernikowe-z-herbata/
CHLEBEK CEBULOWY – http://przepisyjoli.com/2015/10/chlebek-cebulowy/
BURGERY Z GRZYBAMI UPIECZONE W PRODIŻU – http://przepisyjoli.com/2015/10/burgery-z-grzybami-upieczone-w-prodizu/
MAKARON RURKI / PENNE – http://przepisyjoli.com/2015/10/makaron-rurki-penne/
PRZEPIS NA UDKA Z PRODIŻA – http://przepisyjoli.com/2015/10/przepis-na-udka-z-prodiza/
PESTO – http://przepisyjoli.com/2015/10/pesto/
CIASTO Z BORÓWKĄ AMERYKAŃSKĄ – http://przepisyjoli.com/2015/10/ciasto-z-borowka-amerykanska/