Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
291822 wyników
Przepis na bułki z farszem
Burger śniadaniowy z jajkiem sadzonym i chrupiącym bekonem
Chrupiące bułki na ciepło z warzywami, jajkiem sadzonym i chrupiącym bekonem to efekt jednego z naszych porannych kompromisów. Gdy Ona chce ładnie i pysznie, a jemu wystarczy pysznie i konkretnie. To nasze pierwsze burgery z sadzonym jajem. Nie...
Dwoje na Kuchence
Jajka
,
Bez kategorii
,
Kanapki
,
Burgery
,
Bułki
,
Dwoje na kuchence
,
Gotujemy
,
Hamburgery
,
Jajko sadzone
Kieszonki drobiowe
Cześć!!! Zapraszam Was dzisiaj na wyjątkowe danie. Zrobimy dzisiaj kieszonki drobiowe z farszem serowo-grzybowym podane na duszonym ananasie. Brzmi smakowicie, prawda? I takie tez jest w rzeczywistości Polecam! Składniki: 6 pojedynczych piers...
Anka Gotuje
Pierogi a’la kebab
Wpis pochodzi z mgotuje.pl Pierogi ala kebab Pierogi ala kebab todrożdżowe pierogi pieczone wpiekarniku zrewelacyjnym farszem warzywno mięsnym. Brzmi ciekawie? Smakuje jeszcze lepiej!
Marta Gotuje | Marta Gotuje
Obiad
,
Kurczak
,
Pierś z kurczaka
,
Kukurydza
,
Papryka
,
Przekąska
,
Drób
,
Pieczarki
,
Dania mięsne
,
Przystawki i przekąski
,
Placki, pierogi, naleśniki
,
Gyros
,
Pieczone
,
Pierogi
Mięsne gniazdka z pieczarkami
Mięsne gniazdka z pieczarkami. Gniazda mielone z pieczarkami to doskonała alternatywa dla kotletów mielonych. W przeciwieństwie do tradycyjnych kotletów mielonych są mniej kaloryczne, gdyż ich nie smażymy tylko pieczemy w piekarniku. Takie mielone gnia...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Drugie danie
,
Co na obiad
,
Mięso mielone
,
Co zrobić mieloengo mięsa
,
Gniazda mielone z pieczarkami
,
Kotlety mielone inaczej
,
Mielone gniazda
,
Mielone gniazda z pieczarkami
,
Mięsne gniazdka z pieczarkami
Wigilijne pierogi
Święta zbliżają się coraz większymi krokami więc to idealny moment żeby przygotować Wigilijne pierogi z farszem z kiszonej kapusty i suszonych grzybów. Wprawdzie lepienie pierogów to zajęcie dość czasochłonne ale nie wyobrażamy sobie Wigilijnej kolacji...
Blog kulinarny - Kuchnia Marty
Przepisy
,
Kuchnia-marty.pl
,
Najlepszy blog kulinarny
,
Obiad
,
Kuchnia marty
,
Grzyby
,
Pierogi
,
Wigilia
,
Wigilijne potrawy
,
Przepis na pierogi
,
Wigilijne dania
,
Dania świąteczne
,
Kolacja wigilijna
,
Najlepsze pierogi
,
Pierogi wigilijne
,
Pierogi z grzybami
,
Pierogi z kapustą
,
Pierogi z kapustą i grzybami
,
Przepis na dania świąteczne
,
Przepis na wigilijną kolacje
,
Przepis na wigilijne pierogi
,
Wigilijne pierogi
Piadina
Klasyczne, stare danie każdej kuchni to coś co stanowi o niepowtarzalności danego regionu. We Włoszech w regionie Emilia-Romagna jednym z klasycznych dań jest placek - piadina. Piadina Romagnola to proste, lekkostrawne a jednak sycą danie. Można połącz...
Sprawdzone przepisy na...
Sprawdzony przepis kuchni śródziemnomorskiej
,
Szybkie dania
,
Mąka
,
Piadina
,
Smalec
Pierogi z dynią i orzechami
Lubię eksperymentować z pierogami, a właściwie farszem, bo przepis na ciasto mam już wypróbowany, zawsze ten sam. Dzisiaj propozycja jesienna z dynią i orzechami. Składniki: Farsz: 2 cebule, 2 łyżki masła, 40dag dyni, 3dag orzechów włoskich, só...
Anka Gotuje
Kluski i makarony
,
Orzechy
,
Pierogi
,
Dynia
Portobello faszerowane
Przepis na portobello faszerowane Portobello to nic innego jak bardzo duża, brązowa pieczarka o nieco intensywniejszym smaku. Przyrządzić ją można zarówno jak normalne pieczarki, ale bardzo ładnie prezentuję się w daniu w całości ze względu na ładne, d...
Zbiór przepisów kulinarnych
Oliwa
,
Natka pietruszki
,
Grzyby
,
Pieczarki
,
Farsz
,
Chilli
,
Przystawka
,
Bułka tarta
,
Portobello
Rustykalna tarta śliwkowo-piernikowa
Dziś dziele się z Wami przepisem na pyszną rustykalną tartę wypełnioną po brzegi farszem śliwkowo- piernikowym, czyli kruche ciasto a w środku mnóstwo śliwek i pierników w czekoladzie. To brzmi pysznie i nie ma, co ukrywać jest
Kawa i Czekolada
Kruche ciasto
,
Czekolada
,
Tarty na słodko
,
Pierniki
,
śliwki
Kieszonki drobiowe
Cześć!!! Zapraszam Was dzisiaj na wyjątkowe danie. Zrobimy dzisiaj kieszonki drobiowe z farszem serowo-grzybowym podane na duszonym ananasie. Brzmi smakowicie, prawda? I takie tez jest w rzeczywistości Polecam! Składniki: 6 pojedynczych piersi kurczaka...
Anka Gotuje
Dania obiadowe
,
Mięsa i wędliny
,
Farsz
,
Ananas
,
Drobiowe kieszonki
,
Filety kurczaka
,
Piersi kurczaka
Pierogi z farszem bobowo-szpinakowym
Witajcie! Zapraszam Was dzisiaj na pierogi z wyjątkowo pysznym farszem, o ile lubicie bób? Podobno, ludzie dzielą się na tych, co bób uwielbiają i tych, co go nie cierpią Ja zdecydowanie należę do tych pierwszych, a Wy? Miałam napisać, że przepis jest ...
Anka Gotuje
Dania obiadowe
,
Pierogi
,
Farsz
,
Szpinak
,
Bób
,
Okrasa
,
Ser feta
Bułki pszenne z przedziałkiem
Bułki z przedziałkiem pulchne i delikatne z chrupiącą skórką. Właśnie takie bułeczki jedliśmy całe dzieciństwo i bardzo się cieszę, że uzyskałam zbliżony smak do tych kupowanych lata temu. Bułki są łatwe w przygotowaniu, długo po upieczeniu zachowują ś...
Kuchnia u Poli
Drożdże
,
Bułki
,
Bułki pszenne
,
Bułki z przedziałkiem
Arancini
Arancini to włoskie ryżowe kulki. Są najbardziej popularne na Sycylii.Przypominają pomarańcze i stąd ich nazwa z języka włoskiego.Nadziewane są przeróżnym farszem, panierowane i podawane z sosem.We Włoszech widziałam wiele restauracji, które serwowały ...
Parsley, Sage, Rosemary and Me
Arancini
Arancini to włoskie ryżowe kulki. Są najbardziej popularne na Sycylii.Przypominają pomarańcze i stąd ich nazwa z języka włoskiego.Nadziewane są przeróżnym farszem, panierowane i podawane z sosem.We Włoszech widziałam wiele restauracji, które serwowały ...
Parsley, Sage, Rosemary and Me
Drożdżowe pierożki z farszem serowym
Drożdżowe pierożki z farszem serowymPamętacie przepis na tureckie placki drożdżowe hamur kizartmasi? TU go możecie znaleźć. Dziś mam dla Was propozycję pierożków z tego samego ciasta, faszerowanych serem w wersji wytrawnej. Ten rodzaj pierożków Turcy j...
Turcja od kuchni
Cebula
,
Mąka
,
Ser
,
Pul biber
,
śniadanie
,
Mleko
,
Drożdże
,
śniadaniówka do szkoły
Drożdżowe bułki z brzoskwiniami i serkiem
Pracowity weekend za mną. Zaczęło się od pakowania do słoików ogórków. Kiszone, oczywiście. 30 kg. Dużo i niedużo. Dużo roboty, wiadomo, ale później znikną tak szybko, że się nawet nie spostrzeżemy. Wyszły 64 słoiki. Takie duże wecki. Na więcej nie ma ...
CZERWONY FARTUSZEK
Drożdże
,
Bułki słodkie
,
Brzoskwinie
,
Serek kremowy
←
Poprzednia
3
4
5
6
7
Następna
→