Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Wszystkie przepisy z bloga
Przegryzanie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
9
Pierś z kaczki sous-vide z żurawiną, figami i puree z dyni
Przepis oraz więcej na:http://kuchniamolekularna.pl/recipe-items/piers-z-kaczki-sous-vide-z-zurawina-figami-i-puree-z-dyni/ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(...
Przegryzanie
Polędwica wołowa Sous Vide
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/all.js#xfbml=1&appId=225360914247411"; fjs.parentNode.insertBefor...
Przegryzanie
Sama chemia?
Zdjęcia ze strony:http://wyborcza.pl/1,75400,15336696,Myslisz__ze_w_twoim_jedzeniu_nie_ma_chemii__Mylisz.html#TRrelSST (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js...
Przegryzanie
Obsmażanie mięsa zamyka w nim "pory" - prawda czy fałsz? | reakcja Maillarda | Eksperyment ze schabem | Mity kulinarne #1
Dodaj napisObsmażanie mięsa – prozaiczna czynność, którą wykonujemy często niemal automatycznie, kiedy mamy do czynienia z jakimkolwiek rodzajem mięsa. Szczególnie kiedy przygotowujemy mięso do pieczenia lub duszenia, zwracamy szczególną uwagę na odpow...
Przegryzanie
Witaminy nadchodzą! | Lemoniada z zielonego ogórka | Sałatka ze szparagami i truskawkami | ChilliZet
Dziś ranobyłem w Chilli Zet i wraz z Dominiką Biegańską i WeronikąWawrzkiewicz, rozmawialiśmy o wiosennych owocach i warzywach i co za tym idzie o wiosennej porcji witamin którepomogąnam sięobudzićzzimowego snu...
Przegryzanie
Pancakes day - czyli trochę na temat naleśnika ;)
Amerykanie mają Pancake Tuesday, Anglicy Shrove Tuesday inaczej Pancake day - my natomiast mamy tłusty czwartek. Tradycja jedzenia naleśników w krajach anglosaskich jest związana z wielkim postem i tak jak my pączki, tak oni jedzą naleśniki. Ten dzień,...
Przegryzanie
Skąd się wzięły cytrusy?
Większość znanych nam i lubianych cytrusów, które dziś chętnie wykorzystujemy w codziennej diecie, wzięło swój początek od trzech owoców. Duża łatwość tych owoców, do rozmnażania się i krzyżowania, spowodowały że dziś istnieje wiele gatunków owoców cyt...
Przegryzanie
Kurs kuchni wegetarianskiej
Kurs kuchni wegetarianskiej - Warszawska Akademia Kulinarna (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/all.js#x...
Przegryzanie
Taki czas nastał
Witam wszystkich serdecznie na moim blogu! (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/all.js#xfbml=1&appId=2253...
Przegryzanie