11 września miałam okazję uczestniczyć woficjalnym otwarciu Instytutu Kulinarnegi Transgourmet (todruga wPolsce tego typu placówka). Gdydostałam zaproszenie odorganizatora tego eventu tobyłam bardzo ciekawa jak...
Tydzień po Wielkanocy miałam przyjemność uczestniczyć w konferencji promującej mięso baranie i jagnięce , na praktycznym tego przykładzie, w wykonaniu Piotra Lenarta w ramach projektu turystyczno-kulinarnego Niech Cię Zakole. Impreza odbyła się w urocz...
Kraków. Ostatni mój krok do zrealizowania tegorocznego postanowienia noworocznego zdobycie Korony Półmaratonów Polskich 2016. Myślę, że nie ma bardziej idealnego miasta do ukoronowania swojego celu niż właśnie miasto smoka wawelskiego. Ki...
Bez spinki, bez ciśnienia, bez numerów startowych, bez pomiaru i limitu czasu, za to z taaaaaaaaaaaaaakimi bananami na twarzy! Na dodatek bezpłatnie, z fajnymi pakietami składającymi się z pamiątkowej koszulki, notesu, jednorazowy vouchera na zaj...
Wspólnie z Piotrem lubimy uczestniczyć w warsztatach kulinarnych, gdzie pod okiem profesjonalnych szefów kuchni przygotowujemy różne dania! Wreszcie doczekaliśmy się wspaniałego studia kulinarnego niedaleko nas, bo w Poznaniu, Cook Up niedawno otworzył...