Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Filozofia w gotowaniu.
Piotr od kuchni
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
21
Filozofia w gotowaniu.
Wiele osób spotykając mnie, widząc jak krzątam się kuchni dziwi się. Padają wtedy pytania dlaczego, po co, facet w kuchni? Moja odpowiedź na te pytania jest jednak nadzwyczaj prosta!Uszczęśliwianie innych.Jeżeli gotować to dla innych. To jest moj...
Piotr od kuchni
09 wrz 14
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Piotr od kuchni
Kuchnia, w której wszystko jest możliwe...
21
0
Polecane przepisy
ROSÓŁ Z KACZKI
W gotowaniu rosołu filozofii raczej nie ma
Moje Walijskie Pichcenie ...
DRÓB CZYLI KACZKA KURA INDYK
,
ZUPY
Paella z doradą i krewetkami
Inspiracją do tego przepisu były zdjęcia zobaczone na fanpageu renomowanej Valenciańskiej restauracji specjalizującej się w Paelli Arroceria Duna. Z naszego punktu widzenia to jak robi się Paellę w Dunie to jest po prostu mistrzostwo ś...
Paella.pl
Przepisy
,
#paellademarisco#owocemorza#arrozabanda#dorada
Jaglanka na mleku
To nie był planowany przepis, ale pomyślałam sobie, że może się Wam przydać. Jaglankę robiłam już nieraz, bo to bardzo fajne śniadanie na ciepło wystarczy ugotować kaszę jaglaną w wodzie lub mleku i wrzucić
Gotuj z Kasią
Dla dzieci
,
śniadania
,
Dla mamy karmiącej
,
Migdały
,
Miód
,
Mięta
,
Kasza jaglana
,
Owoce
Kotlety mielone najlepsze
Kotlety mielone są jednym z najbardziej znanych i lubianych dań obiadowym w polskich domach. Ot zwykły mielony pospolity kotlet i chyba żadna filozofia, aby je przygotować. A jednak ! Sposób smażenia i dobór odpowiedniego mięsa okazują się być tu bard...
Kuchnia u Poli
Obiad
,
Dania z wieprzowiną
,
Kotlety mielone
,
Kotlety mielone przepis
Bigos wigilijny
Bigos wigilijny bez mięsa.W tym przepisie jest dosłownie kilka produktów. W sumie taki bigos gotuje się sam. Trzeba tylko co jakiś czas zaglądnąć do niego i przemieszać. Bigos na święta w tym roku zrobiłam pierwszy raz a to dlatego, że została mi po pr...
Tanio, smacznie i prosto
Brak czasu? Przechytrz go! – warkocz z ciasta francuskiego ze szpinakiem w 15 min
Ciągły brak czasu dopadł też Ciebie? Jesteś ciągle w biegu i w głowie jeszcze masz milion spraw do załatwienia? A wieczorem przychodzi ciocia/znajomi/ sąsiedzi w odwiedziny i kiedy Ty masz znaleźć czas na ogarnięcie chaty nie mówiąc o gotowaniu? W sprz...
M&M Cooking
Mmcooking
,
Na ciepło
,
Szpinak
,
Warkocz
Pizza według kuchni pięciu przemian
Przepisy kuchni Pięciu Przemian stanowią dla mnie nie lada wyzwanie. Filozoficzne pięć smaków: słodki, gorzki, słony, cierpki i ostry. Dokładnie określone proporcje i kolejność wykonywania działań. Ciężka do wykonania przy mojej fantazji i nieodpartej ...
pani Kanka
Uncategorized
,
Pizza
Wygraj w konkursie Wolnej Kuchni: „książki to najlepszy prezent!”
Uwaga! Uwaga! Do wszystkich Mikołajów! Książka to najlepszy prezent na świecie! Rozwija wyobraźnie i nowe zainteresowania, ćwiczy pamięć, koncentracje, a przede wszystkim nie rujnuje domowego budżetu. Jeśli to Was nie przekonuje to jeszcze dodam, że my...
WolnaKuchnia.pl - gotujemy w rytmie slow food i ćwiczymy tai chi.
Boże Narodzenie
,
Jedz kulturalnie: polecamy muzykę filmy i książki o jedzeniu
,
Konkursy
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha