Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
8 sposobów na wykorzystanie mięsa z rosołu
pat-elnia blog kulinarny
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
303
Kategorie
62
8 sposobów na wykorzystanie mięsa z rosołu
Całkiem ochoczo wsuwam kawałki mięska dopiero co wyjęte z rosołu, parzące paluchy przy oddzielaniu od kości. Ale takie zimne, tłuste? Fuj! Znalazłam jednak kilka sposobów na wykorzystanie mięsa z rosołu. Przedstawiam je poniżej wraz z kilkoma radami. C...
pat-elnia blog kulinarny
22 sty 18
Obiad
,
Zupa
,
Kurczak
kurczak
26 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
pat-elnia blog kulinarny
Niestety ten blog nie ma opisu
303
62
Polecane przepisy
Krokiety z mięsem
Krokiety to świetny pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu. Kiedyś robiłam takie, ale z dodatkiem pieczarek (KLIK). Teraz wersja bardziej klasyczna, ale równie smaczna.Składniki:Farsz:mięso z rosołu (u mnie skrzydło z indyka i kawałek wołowiny)1 cebula...
Kuchnia domowa Ani
Naleśniki i krokiety
8 sposobów na wykorzystanie mięsa z rosołu
Całkiem ochoczo wsuwam kawałki mięska dopiero co wyjęte z rosołu, parzące paluchy przy oddzielaniu od kości. Ale takie zimne, tłuste? Fuj! Znalazłam jednak kilka sposobów na wykorzystanie mięsa z rosołu. Przedstawiam je poniżej wraz z kilkoma radami. C...
pat-elnia blog kulinarny
Obiad
,
Zupa
,
Kurczak
Polędwiczki wieprzowe na 3 sposoby
Chodzi za mną od kilku dni jakiś pyszny obiadek z mięsa, i chyba postawię na polędwiczkę wieprzową. Podrzucam trzy pomysły na wykorzystanie tego mięska
Sio-smutki
Zbiorcze
Kotlety z mięsa z rosołu
Jak pewnie większość osób zastanawiam się co zrobić z mięsem z rosołu, które nie zawsze zostanie zjedzone tego samego dnia. Jednym ze sposobów na wykorzystanie mięsa i warzyw z rosołu są kotlety mielone, które są łatwe, smaczne i szybkie. Kotlety można...
Talerz przyjemności
Mięso drobiowe
Pasztet porosołowy z żurawiną
Idealny sposób na wykorzystanie gotowanego mięsa oraz warzyw z domowego rosołu. Smarowidło jest słodkawe ale wyraziste w smaku.Z rosołu:Mięso z korpusu od kurczakaMięso z 2 skrzydełek4 marchewkiKawałek korzenia selera1 korzeń pietruszki¼ szklanki...
VioletoweKucharzenie
Drób
,
Kurczak
,
Pasztet
Paszteciki francuskie z mięsem. Porosołowe z wołowiną.
Takie paszteciki to świetny pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup gotowanych na mięsie. Przygotowuję je dość często, bo robi się je szybko i są bardzo smaczne. Dziś miałam kawałek wołowiny, była dość sucha, więc dodałam do farszu trochę...
Kuchnia z widokiem na ogród
Obiad
,
Przekąski i przystawki
,
Dania mięsne
,
Mięso
,
Wypieki wytrawne
,
Dodatki do zup
,
Ciasto francuskie
Drugie życie rosołu
W większości polskich domów zapewne w każdą lub prawie każdą niedzielę na stole jako danie główne gości rosół. Ja uwielbiam rosół i bardzo rzadko zdarza się, aby nie zagościł na moim niedzielnym stole. Rosół zwykle gotuję w sobotę, a przepis na mój ros...
W Domowym Zaciszu
Ciekawe pomysły
,
Inspiracje
,
Mięso
,
Rosół z kury
,
Wywar
Zdrowy rosół bez kostki rosołowej
Dziś rzecz o zwykłej a jednocześnie niezwykłej zupie, tradycji i sposobie na zdrowe gotowanie bez zbędnych polepszaczy w roli głównej: ROSÓŁ bez kostek rosołowych!!! Rosół jest najpopularniejszą zupą gotowaną ...
Kulinarna Patilogia
Dania na Ciepło
,
Kuchnia polska
,
Zupy
,
Zupa
,
Zdrowe jedzenie
,
Bez kostki
,
Bulion
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone