Ciasto z cyckami w nazwie :D 
ale mamy do wyboru murzynki, 
oblewając ciasto polewą czekoladową albo... 
teściowej polewając je tężejąca galaretką galaretką :D
 Składniki (duża blaszka): Biszkopt: - 150 g mąki 
 - 100 g cukru 
 - 4 jajka
 - 1 łyżeczka proszku do pieczenia 
 
Biszkopt makowo-kokosowy: - 200 g cukru 
 - 3/4 szklanki maku 
 - 100 g wiórek kokosowych 
 - 6 białek 
 
Krem:- 350 ml mleka 
 - 1 budyń waniliowy z cukrem 
 - 250 g masła w temperaturze pokojowej 
 - 6 żółtek 
 - 6 łyżek cukru 
 - 3 łyżki mąki 
 
Dodatkowo:
- rodzynki 
 - biszkopciki 
 - białe wino lub woda+sok z cytryny+cukier do nasączania 
 - 100 g czekolady deserowej
 - 300 g dżemu brzoskwiniowego
 - 50 g masła 
 
Przygotowanie:  Biszkopt:
Białka ubić na sztywno, dodać cukier i dalej ubijać. Do ubitej piany dodawać po 1 żółtku cały czas miksując. Na końcu dodać mąkę i proszek do pieczenia, delikatnie wymieszać.
Piec w 150*C ok. 25-30 minut.
Biszkopt makowo-kokosowy:
Białka ubić na sztywno, dodać cukier i dalej ubijać. Do ubitej piany dodać wiórki i mak, delikatnie wymieszać. Piec w 170*C około 30-35 minut. 
Krem:
Połowę mleka wymieszać z żółtkami, budyniem, cukrem i mąką.  Resztę mleka zagotować i dodać do niego mleko z żółtkami, zagotować i wystudzić.  Masło ubić na puszystą masę, dodawać po łyżce budyniu i zmiksować na gładką masę.