Ryba w cieście piwnym to pyszny pomysł, nie tylko na piątkowy obiad! Soczysta i delikatna rybka (w naszym przypadku był to morszczuk) ukryty w cudownej, chrupiącej panierce wykonanej z ciasta naleśnikowego z dodatkiem piwa. Do wykonania tego d...
Być może nie wszyscy się tego spodziewają, ale ryba w sosie czosnkowym to idealna przystawka na każde przyjęcie, kolację albo śniadanie. Jeśli odpowiednio przygotujecie sos czosnkowy to z całą pewnością nie będziecie mieli nieprzyjemnego oddechu...
Soczysta ryba w mięciutkim cieście naleśnikowym, to naprawdę idealne połączenie! Już jakiś czas temu pokazywałem Wam przepis na moje ulubione naleśniki (przepis TU), dziś zaś trochę zmieniony przepis na naleśniki zawitał w połączeniu z filetem z ...
%AUTHORLINK% z bloga %BLOGLINK%
Ryba i owoce morze są u nas zawsze na pierwszym miejscu. Jak wiadomo są zdrowe, dostarczają minerały, kwasy, witaminy. Sposobów na przyrządzanie ryb jest tyle ile ryb w pobliskim stawie. O cieście piwnym zapewne nieraz s...
Tym wpisem udowodnię, że w cieście francuskim zapiec można wszytsko na co mamy w danej chwili ochotę. Postanowiłam upiec mirunę w kiszonej kapuście z pieczarkami. Potrzeba nam: 1 opakowanie ciasta francuskiego 4 łyżki ugotowanej kiszonej kapusty 2 file...