Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Nie bądź jak Dolina Charlotty, nie zadzieraj z Magdą Gessler!
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
184
Kategorie
809
Nie bądź jak Dolina Charlotty, nie zadzieraj z Magdą Gessler!
Wiele napisano o kryzysach wizerunkowych w hotelarstwie i gastronomii, ale to, co dzieje się w sprawie Magdy Gessler i Doliny Charlotty przechodzi każdy casus. O ambicjonalnych potyczkach pracowników podsłupskiego kompleksu hotelowego Dolina Charlotty ...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
26 mar 18
W mediach
,
Magda Gessler
,
Skandal medialny
,
Skandal Magda Gessler w Dolinie Charlotty
,
Dolina Charlotty
,
Roman Giertych
w mediach
67 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Blog Artura Michny, krytyka kulinarnego, podróżnika, smakosza i publicysty.
184
809
Polecane przepisy
Idziemy na majówkę!
Skoro doszło do tego, że Polak stąd z Polakiem stamtąd nie ma już o czym rozmawiać, podsuwam trzy skwierczące jak karkóweczka na ruszcie tematy doskonale nadające się na majówkowego grilla 1. Kogo stać na te dżemy? Biała kiełbasa miała być szara, a par...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
W mediach
,
Grill
,
Besos Magdy Gessler
,
Dżemy Magdy Gessler
,
Majówka
,
Niemiecka kiełbasa
,
Polska kiełbasa
Nie bądź jak Dolina Charlotty, nie zadzieraj z Magdą Gessler!
Wiele napisano o kryzysach wizerunkowych w hotelarstwie i gastronomii, ale to, co dzieje się w sprawie Magdy Gessler i Doliny Charlotty przechodzi każdy casus. O ambicjonalnych potyczkach pracowników podsłupskiego kompleksu hotelowego Dolina Charlotty ...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
W mediach
,
Magda Gessler
,
Skandal medialny
,
Skandal Magda Gessler w Dolinie Charlotty
,
Dolina Charlotty
,
Roman Giertych
Cały Internet za Magdą Gessler!
Po ostatnim odcinku Kuchennych Rewolucji internet oszalał, gremialnie stając po stronie Magdy Gessler wyrzuconej z upadającej restauracji przez jej właścicielkę Justynę! Sytuacja dla Kuchennych Rewolucji zdawałoby się typowa – upadająca restauracja, kt...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
W mediach
,
Magda Gessler
,
Skandal medialny
,
Kuchenne rewolucje
Wykorzystać kryzys wizerunkowy – w trzech krokach
Jednym ze sposobów na kryzys wizerunkowy jest trzeźwe wykorzystanie jego siły rażenia do zminimalizowania zniszczeń, jakich mógłby dokonać nieujarzmiony, ale niewielu z takiej sposobności korzysta. Choć popularność mediów społecznościowych może stwarza...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
W mediach
,
Cafe Foksal
,
Skandal Magda Gessler w Dolinie Charlotty
,
Kryzys wizerunkowy
Kilka słów o: Kalendarzu kulinarnym na 2017 rok Magdy Gessler
Magdy Gessler nie trzeba chyba nikomu przedstawiać. Restauratorska znana z takich programów kulinarnych jak: „Kuchenne Rewolucje” czy „Masterchef Polska” tym razem poleca „Kalendarz kulinarny” na 2017 rok, z którym nie tylko można planować swoje zajęci...
OkiemMK - Blog o Książkach, Kulturze i Kuchni
Recenzja/opinia
,
Edipresse
,
Kalendarz/terminarz/notatnik
Sakiewki z ciasta francuskiego z kurczakiem i serem feta
Zanim zaczęliśmy prowadzić blog kulinarny bardzo często zdarzało się tak, że posiłki jedliśmy w biegu. Oczywiście staraliśmy się, żeby dania nie były monotonne, bo po pierwsze lubimy z Magdą jeść
M&M Cooking
1. Dania główne
Pierogi z jabłkami i cynamonem
Oglądając program kuchenne rewolucji z Magdą Gessler .
UgotujmyCos.pl
DANIA GŁÓWNE
,
DANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNE
5 gwarantów sukcesu wędlin Besos Magdy Gessler
Oto cała piątka w skrócie: jeden milion na stałe, dwa co tydzień, wiele przez lata, kilkadziesiąt ton i to w ciemno, do tego szum, celebryci, gwiazdy no i futerko, buziaczek i Bentley wyjaśniam w tekście. Czy ktoś jeszcze nie słyszał o p...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
W mediach
,
Magda Gessler
,
Parówki
,
Besos Magdy Gessler
,
Botulina
,
Azotyn sodu
,
Biała kiełbasa
,
Fani Magdy Gessler
,
Sól peklowa
,
Szymon Majewski
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone