Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Relacja z warsztatów kulinarnych Akademii Smaku Siemens - Przyprawy i zioła - Szczypta smaku
KILO PRZYJEMNOŚCI
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Kategorie
50
Relacja z warsztatów kulinarnych Akademii Smaku Siemens - Przyprawy i zioła - Szczypta smaku
Na dziś przygotowałam relacje z warsztatów w których miałam przyjemność uczestniczyć, dzięki Akademii smaku Siemens Sam temat przyciągnął moją uwagę, bo kto w końcu nie lubi ziół i przypraw?Czytaj więcej »
KILO PRZYJEMNOŚCI
03 lut 14
Warsztaty
warsztaty
2 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
KILO PRZYJEMNOŚCI
Niestety ten blog nie ma opisu
25
50
Polecane przepisy
Sery zagrodowe – relacja z warsztatów kulinarnych Franke
W ostatni piątek 26 października w Warszawie w Smolna 8 Studio miałam okazję uczestniczyć w rewelacyjnych warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez markę Franke, których głównym tematem i produktem były sery zagrodowe. Wspólnie z Anią z Czosnek w P...
Blog kulinarny - Kuchnia Marty
Przepisy
,
Kuchnia-marty.pl
,
Blog kulinarny
,
Najlepszy blog kulinarny
,
Blog
,
Kuchnia marty
,
Inne
,
Tarta
,
Recenzja
,
Cukinia
,
Warsztaty
,
Warsztaty kulinarne
,
Franke
,
Gotowanie
,
Kuchnia
,
Kuchnia marzeń
,
Mable do kuchni
,
Sery zagrodowe
,
Sery zagrodowe – relacja z warsztatów
,
Sery zagrodowe – relacja z warsztatów kulinarnych Franke
,
Wspólne gotowanie
,
Wytrawna tarta
,
Wytrawna tarta z cukinią
Najlepsza focaccia z warsztatów kulinarnych w Umbrii - z oliwą, ziołami i ziemniakami
Dziś mam dla Was przepis na focaccię, której nauczyłam się na warsztatach z umbryjskiej kuchni w trakcie mojego wyjazdu do Spoleto. Jest bardzo prosta, a jednocześnie przepyszna. Gdy mój Mąż jadł ją wczoraj, to stwierdził, że jest to najlepsza focaccia...
Chilli, Czosnek i Oliwa | blog kulinarny
Przepisy
,
Włochy
,
Sałatki i przystawki
,
Pieczywo i słone wypieki
,
Przyjęcie
Świąteczne warsztaty w Akademii Smaku Sokołów
Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Watmosferze nadchodzącego Bożego Narodzenia miałam przyjemność poraz kolejny uczestniczyć wwarsztatach Akademii Smaku Sokołów. Wpierwszej części warsztatów podtytułem Żywiołowe Święta ...
Marta Gotuje | Marta Gotuje
święta
,
Boże Narodzenie
,
Warsztaty
,
Wydarzenia
,
Akademia sokołów
,
Gotowanie
Światowe standardy w domowym wydaniu
W sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z marką Galeo organizowanych w Cook Up studio w Warszawie. Tematem przewodnim były Światowe standardy w domowym wydaniu, które przybliżał nam Maciej Wawryniuk, doradca ...
marta-gotuje.pl
Ciasta
,
Dania obiadowe
,
Przepis
,
Konkursy, akcje, eventy
,
Tarty i kruche ciasta
,
Ciasteczka i babeczki
,
Mielone
,
Galeo
,
Kamis
,
Maciej wawryniuk
,
Warsztaty kulinarne
,
Baklawa
,
Chinkali
,
Cook up
,
Crepe suzette
,
Halaszle
,
Kleftiko
,
Kuchnia świata
,
Kuchnie świata
,
Mistrzynie domowych kuchni
,
Ossobuco
,
Parfait
,
Piccata alla milanese
,
Quiche
,
Suflet
,
Vitello tonnato
,
Warszawa
,
Wellington
,
Zabajone
Tort o smaku marakui na bazie musu z białej czekolady
„Niema dla mnie lepszego połączenia niż biała czekolada, śmietana i marakuja. Pierwszy raz zetknęłam się z nim na warsztatach w Akademii Czekolady Barry Callebaut w Łodzi (dla zainteresowanych relacja tutaj ) ponad półtora roku temu. Przez cały ten cza...
Cafe Amaretto
Ciasta
,
Wypieki bez glutenu
,
Torty
Ale Meksyk! Warsztaty kulinarne Bosch
Jakiś czas temu, na zaproszenie portalu gotujmy.pl, miałam przyjemność gościć na kulinarnych warsztatach w Akademii Smaku Bosch. Część teoretyczną prowadził pan Jarosław Mrożek, założyciel i prezes biura podróży Destino Mexico. Opowiedział nam o histor...
Kuchenne zapiski Edyty
Warsztaty
Relacja z warsztatów kulinarnych Akademii Smaku Siemens - Przyprawy i zioła - Szczypta smaku
Na dziś przygotowałam relacje z warsztatów w których miałam przyjemność uczestniczyć, dzięki Akademii smaku Siemens Sam temat przyciągnął moją uwagę, bo kto w końcu nie lubi ziół i przypraw?Czytaj więcej »
KILO PRZYJEMNOŚCI
Warsztaty
Krem marchewkowy z pomidorkami
Do przygotowania tej zupy zainspirowała mnie zupa, którą jadłam na warsztatach Akademii Smaku Siemens, moja wersja odbiega od oryginału, ale jest równie smaczna. Krem z marchwi ma specyficzny ciekawy smak. Słodycz marchewki, imbir i pikantny smak papry...
KILO PRZYJEMNOŚCI
Słono
,
Obiad
,
Zupy
,
Czosnek
,
Pomidory
,
Marchewka
,
Imbir
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone