Poznań Food Days 2017 już się zakończyły. Moim zdaniem w tym roku było dużo więcej i dużo ciekawiej niż w poprzednich latach, kiedy był tylko Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku. Jednym z ciekawszych wydarzeń, w których brałem udział były warsztaty dla...
Kiedy jedni dwoją się i troją, by pozbyć się chwastów ze swego ogródka, Gosia Ruszkowska z wiklinowym koszem w ręku, jakby na przekór, przeczesuje opuszczone, warszawskie tereny działkowe w ich poszukiwaniu, byśmy na warsztatach kulinarnych zor...
23 lutego 2016 roku miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych organizowanych przez WWF Polska. Warsztaty organizowane w ramach kampanii dotyczącej ochrony różnorodności biologicznej mórz i oceanów. Uczestnicy mieli okazje dowiedzieć się...
Prowadzenie bloga kulinarnego to nie tylko pisanie postów z przepisami. Moja przygoda z blogowaniem rozpoczęła się od wizyty w jednej z lubelskich restauracji. Zniesmaczony jakością podanych nam potraw stwierdziłem, że zacznę pisać bloga Right Behind T...
Right Behind The Kitchen | blog kulinarny | Lublin
do wygrania:- 20x udział w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Jerzego Sobieniaka w Food Lab Studio- 40x zestaw szefa kuchni Zadanie konkursowe:Kup w sieci sklepów Żabka lub Freshmarket dwa ulubione piwa Książęce i zachowaj p...
Uwielbiam uczestniczyć we wszelkich warsztatach kulinarnych. Staram się zawsze chłonąć na nich wiedzę od najlepszych, zapamiętywać techniki przygotowywania różnych potraw, czerpać inspirację. Ostatnie warsztaty, zorganizowane w ramach kampanii Lubię Ka...
a wygraną jest udział w warsztatach kulinarnych które odbędą się 15 czerwca w restauracji Dąbrowskiego 42 w Poznaniu!! Konkursowy przepis znajdziesz tu!
Byłem w piątek na warsztatach kulinarnych. Pod wodzą Kamila Sakałusa - mistrza kuchni toruńskiej, autorahttp://kamilgotuje.pl, przyrządzaliśmy łososia w sosie mango.Co za wspaniała ryba i wspaniały sos...Mam nadzieję, że Autor się nie obrazi, że ...