Już za kilka dni Sylwestrowy wieczór i te awokado faszerowane wędzoną makrelą z warzywami to idealna uroczysta przekąska. Jest to lekkie danie, pełne świeżych i...
The post Awokado faszerowane wędzoną makrelą i chrupiącymi warzywami appeared first on S...
Uwielbiam paprykarz szczeciński ..Ciągle coś zmieniam dodaje a zawsze jest smaczny i chetnie zjadany.. Polecam dzisiaj z wędzoną makrelą z dodatkiem imbiru.. Produkty: 2 wędzone makrele 3 marchwie 2 cebule 1 1/2 opakowanie ryżu 2 puszki pomidorów w cał...
Makrela to bardzo popularna na polskim rynku ryba. Dostępna jest zazwyczaj w formie wędzonej, a ceniona za delikatne mięso i łagodny smak. Makrela zawiera znaczną zawartość tłuszczu. Przede wszystkim frakcji kwasów tłuszczowych nienasyconych z rodziny ...
Jajka na Wielkanoc muszą być! Do żurku, do sałatki, z majonezem, ale i z farszami.Poniżej spis pomysłów na farsze do jajek.Jajka faszerowane makreląJajka faszerowane oliwkamiJajka faszerowane pieczarkami i poremJajka faszerowane pieczarkami...
Ten sposób faszerowania jajek jest bardzo smakowity. Pieczarki są delikatne w smaku a por nadaje wyrazistości . Kolejna wyjątkowa odsłona nadzianych jaj. Na moim wielkanocnym stole znajdą się na pewno zarówno te jajka jak i również faszerowane makrelą ...
Jajka nadziane wędzoną makrelą i delikatną , chrupiącą czerwoną cebulą to moja ulubiona wersja faszerowanych jajek . Kremowa masa na bazie ryby świetnie komponuje się z jajkiem. Tak przygotowane jajka możemy podać jako przystawkę dla gości, na śniadani...
Lubię sałatki z rybą wędzoną- tym razem z makrelą.Składniki:1 wędzona makrela1 zielony ogórek szklarniowy2 ugotowane jajka½ słoiczka konserwowej papryki2 łyżki majonezu2 łyżki śmietanysól do smakupieprz do smakunatka pietruszkiWykonanie:Paprykę i obran...