Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Nie uprawiajmy wegetariańsko-wegańskiego terroryzmu!
Bubsien gotuje...
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
21
Kategorie
17
Nie uprawiajmy wegetariańsko-wegańskiego terroryzmu!
Nie jestem weganką, ale kocham kuchnię roślinną. Nie lubię też nazywać się wegetarianką, co nie zmienia faktu, że jestem dumna z bycia nią :) Określam się raczej mianem "nie jedzącej mięsa".Jest to spowodowane delikatną awersją do grupy ludzi, którzy z...
Bubsien gotuje...
03 cze 14
VEGE/VEGAN
,
Myśli
myśli
1 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Bubsien gotuje...
Niestety ten blog nie ma opisu
21
17
Polecane przepisy
Bananowy chlebek z rabarbarem
Bananowe chlebki to najprostsze wegańskie ciasta. Nie ma kombinowania, nie ma skomplikowanych technik, nie trzeba wymyślać zamienników jajek – ot, []
jadłonomia · roślinne przepisy
Spotkania autorskie w Łodzi – marzec 2018
Co się będzie działo w Łodzi w marcu? Gdzie iść, żeby załapać się na fajne spotkanie autorskie? A może wolisz wieczorem z poezją lub wernisaż? Tym razem naprawdę jest w czym wybierać :)Magdalena KuydowiczEmpik Manufaktura9 marca 2018 16:00Magda K...
Recenzje na widelcu
Newsy
,
Łódź
,
Spotkania
Grzaniec jabłkowy
Nie lubię zimy
gotować!
Napoje
,
Cynamon
,
Imbir
,
Sok jabłkowy
,
Skórka pomarańczowa
,
Goździki
,
Grzaniec
,
Grzaniec bezalkoholowy
,
Grzaniec jabłkowy
,
Mróz
,
śnieg
,
Zima
Jak to jest z tym wapniem?
Wapń to składnik mineralny zasługujący na szczególną uwagę, gdyż występuje on w największej ilości w ludzkim organizmie- w ciele dorosłego człowieka aż 1000-1500g! Głównie kumuluje się on w kościach i zębach (99%), choć pełni też wiele innych funkcji, ...
Roślinna - blog wegański
Wege kącik
Wiejska pizza z boczkiem
Nie bójcie się, nie zaczęłam jeść mięsa
Kuchnia wegAnki
Ciasto drożdżowe
,
Pizza
Mieszanka do potraw chińskich i "Dzieczyna z pociągu"
Nie ukrywam, że wiele lat temu kompletnie nie umiałam gotować i nie lubiłam tego
Weekendy w domu i ogrodzie
Przepisy
,
Książki
,
Chili
,
Marchew
,
Seler
,
Imbir
,
Kolendra
,
Pierś kurczaka
,
Por
,
Kolendra natka
,
Grzyby mun
,
Nasiona fenkułu
,
K. chińska
,
Sos ostrygowy
,
Pędy bambusa
„Żydowska penicylina”, czyli rosół z knedlami z macy
Ostatnie wydarzenia podsycają niechęć Polaków do innych nacji. Objawia się ona różnie, przeważnie narastającą niechęcią dla sąsiadów-obcokrajowców i łańcuszkami na fejsbuku przeklejanymi w nieskończoność, a także wulgarnymi, agresywnymi komentarzami po...
Agata gotuje, czyli Kobieta Wszechjedząca
Cebula
,
Czosnek
,
Zupy
,
Imbir
,
Marchew
,
Pietruszka
,
Por
,
Natka pietruszki
,
Seler naciowy
,
Kurczak
,
Liść laurowy
,
Seler korzeniowy
,
Dodatki do zup
,
Czarny pieprz
,
Lubczyk
,
Gęsi smalec
,
Gęsie sadło
,
Kura rosołowa
,
Maca jaja
,
Szponder
,
Szponder wołowy
Lekkie ciasto cytrynowo-jogurtowe z jagodami, czyli w jaki sposób ćwiczyć siłę woli
Przeczytałam ostatniociekawy artykuł o kształtowaniu woli. Kontekst raczej nie pasujący do bloga kulinarno-psychologicznego (artykuł na portalu o tematyce gospodarczej, dotyczący osób, które mają problemy finansowe wynikające z nieumiejętności ko...
zdrowa zmiana
Desery
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone