Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Podpłomyk z olejem rzepakowym i czarnuszką
Atelier Patisserie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Kategorie
46
Podpłomyk z olejem rzepakowym i czarnuszką
Podpłomyk to rodzaj płaskiego chlebka, w wersji podstawowej wyrabianego jedynie z mąki i wody. Moja propozycja to wzbogacona wersja, bardziej puszysta, dzięki dodatkowi drożdży, mleka oraz jogurtu. Te podpłomyki są podpiekane na patelni z dodatkiem ol...
Atelier Patisserie
15 cze 14
Zdrowe
,
Drożdże
,
Wytrawne
,
Pieczywo
drożdże
5 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Atelier Patisserie
Niestety ten blog nie ma opisu
25
46
Polecane przepisy
Jajka na Wielkanoc
Tego zestawienia przed Wielkanocą nie może zabraknąć na blogu. Przed Wami najlepsze przepisy z wykorzystaniem jajek na święta.Brokułowo-jajeczna sałatka z majonezemBukiet sałat z brokułami i jajkiemJajko na twardo z majonezem na sałatce z brokuła...
Moja smaczna kuchnia
Dodatki
,
Warzywa
,
Obiady
,
Włoskie smaki
,
Surówki & sałatki
,
Jajka
Śledzie z suszonymi pomidorami i czarnuszką
Robiłam już śledzie z dodatkiem suszonych pomidorów z oleju a teraz inna wersja. Dodałam suszone pomidory ale w postaci suszonego granulatu z dodatkiem czosnku i czarnuszki. Czarnuszka w połączeniu z olejem lnianym nadała śledziom ciekawego smaku.skład...
Monia miesza i gotuje
Przekąski
,
Wigilia i Boże Narodzenie
,
Ryby
,
Inne testy
,
śledzie
,
Czarnuszka
Warsztaty z olejem rzepakowym w Food Lab Studio
W konkursie na stworzenie dania wielkanocnego z olejem rzepakowym zaproponowałam ten przepis na jajka z domowym majonezem, pesto z rukoli i salsą pomidorowo-paprykową i wygrałam udział w warsztatach z Grzegorzem Łapanowskim w Food Lab Studio - miałam p...
pat-elnia blog kulinarny
Podróże
Piersi pieczone w cieście francuskim z czarnuszką...
Składniki:pierś z kurczaka podwójna 1 sztuka, papryka słodka mielona 1 łyżeczka, olej rzepakowy 1/4 szklanki, papryka ostra mielona 1/2 łyżeczki, pieprz ziołowy 1 łyżeczka, kucharek 2 łyżeczki, ciast...
W Mojej Kuchni Lubię - In My Kitchen I like
DANIA DROBIOWE
,
CIASTA FRANCUSKIE-RÓŻNE
Drożdżówki oliwkowe z żółtym serem i olejem rzepakowym [PRZEPIS]
Proponowane przez nas drożdżówki znakomicie nadają się jako pieczywo do grilla, bądź też jako przegryzka podczas wiosennego pikniku. Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem steroli roślinnych oraz witaminy E i dlatego tak często stosujemy go w naszej ku...
jakugotujesz .pl
Blog
,
Bułki oliwkowe
,
Bułki z oliwkami
,
Drożdżówki
,
Drożdżówki przepis
,
Drożdżówki z oliwkami
,
Pieczywo do grilla
,
Przepis na drożdżówki
,
Przepis na drożdżówki z oliwkami
Ciastka marchewkowe z olejem rzepakowym [PRZEPIS]
Do tej pory robiąc sok z marchewki w sokowirówce powstające „wiórki” wyrzucałam. Tym razem doszłam do wniosku, że może warto te odżywcze „odpadki” jakoś jeszcze wykorzystać. Jak postanowiłam, tak zrobiłam. Padło na ciastka. Ich przygotowanie było bardz...
jakugotujesz .pl
Blog
,
Ciasteczka marchewkowe
,
Ciastka
,
Ciastka marchewkowe przepis
,
Ciastka marchewkowe z olejem rzepakowym
,
Ciastka z pulpy marchewkowej
,
Ciastka z wiórek z marchewki
,
Przepis na ciasteczka z marchewki
,
Przepis na ciastka marchewkowe
,
Zdrowe ciasteczka
Podpłomyk z komosy ryżowej (wegański, bezglutenowy)
Jeśli lubicie komosę ryżową to powinniście koniecznie przygotować zrobiony z niej podpłomyk. Ma bardzo ciekawy, wytrawny smak i zdajemy sobie sprawę, iż nie wszystkim przypadnie do gustu. Staramy się często jeść komosę. Tak jak już Wam pisaliśmy jest b...
Ze smakiem KU ZDROWIU
Dieta wegańska
,
Dieta bezglutenowa
,
Chleb
,
Quinoa
Mus z gęsich żołądków - czyli gęsina nie tylko na Św. Marcina
Nie dajmy się zwariować. Żeby jeść gęsinę nie trzeba czekać na ten jeden dzień w roku - 11 listopada. Wydawać by się mogło, że to takie trochę słabe - zbliża się Narodowe Święto Niepodległości - i rusza gastronomiczna akcja promująca konsumpcję gęsiny....
Right Behind The Kitchen | blog kulinarny | Lublin
Warzywa
,
Przepisy
,
Mięso
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone