Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Ciasto "Wiewiórka" - Squirrel Cake Recipe - La torta: "lo scoiattolo"
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Ciasto "Wiewiórka" - Squirrel Cake Recipe - La torta: "lo scoiattolo"
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti2 szklanki mąki/ 2 cups plain white flour/ 2 di tazze di farina1/2 szklanki oleju (np.kokosowego)/ 1/2 cup (cocconut) oil/ 1/2 cup di olio (per esempio di cocco)4 jajka...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
16 kwi 16
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
Cakes
112 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Ciasto z cukrem trzcinowym i cynamonem z duńskiej wyspy Fionia - Funen Island Cane Sugar & Cinnamon Cake - Torta allo zucchero di canna dell'isola di Funen
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:500 g mąki pszennej/ 17.5 oz plain white flour/ 500 g di farina tipo 0250 ml ciepłego mleka np. roślinnego/250 ml lukewarm milk/ 250 ml di latte tiepido250 g cukru tr...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni (wpis kończący akcję)
Combry jagnięce w winnej marynacie autorka: Carolina Báthory | blog: Spektrum smaku Pissalediere czyli francuska pizza autor: kryzysow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
Ciasto migdałowe z sherry - Almond Cake with Sherry Recipe - Torta alle mandorle con sherry
Smakołyki Angeli na FacebookuPrzepis lokalny ze stolicy Andaluzji, Sewilli/Spanishrecipe from the capital of Andalusia, SevilleLa ricetta tipica della capitale dell'Andalusia cioè SivigliaPolski/English/ItalianoSkładniki /Ingredients/...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Tort makowy z kremem rumowym - Poppy and Rum Birthday Cake - Torta al papavero con la crema di rum
Przepis zawdzięczam Aleksandrze z jej blogu Smakowy Raj/I owe the idea for this recipe to Aleksandraand her blog Smakowy Raj/Questa ricetta la devo ad Aleksandra dal blogSmakowy RajPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredie...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Orzechowiec miodowy z budyniem i powidłami - Honey and Nut Polish Cake - Torta polacca al miele e noci
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Kruche ciasto/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla400 g mąki/ 14 oz plain white flour/ 400 g di farina100 g masła/ 3.5 oz butter/ 100 g di burro2-3 łyżki cukru brązowego/ 2-3 tbs brown sugar/ 2-3 cucc...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
Sernik z ricotty z rodzynkami - Ricotta and Raisins Cake - Torta ripiene di ricotta e uvetta
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto kruche/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla200 g mąki pszennej/ 7 oz plain white flour/ 200 g di farina tipo 030 g cukru trzcinowego/ 1 oz cane sugar/ 30 g di zucchero di canna130 g masła/ 4.5 ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Ciasto z ricotty z cytryną i szafranem po sardyńsku- Ricotta, lemon and saffron cake from Sardinia - Torta di ricotta, limone e zafferano alla sarda
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki/ 10.5 oz white plain flour/ 300 g di farina150- 300 g cukru trzcinowego/ 5-10.5 oz cane sugar/ 150-300 g di zucchero di canna3 jajka/ 3 eggs/ 3 uova300 g sera ricotty/ 10.5 oz ricotta c...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Przekładaniec owocowo-śmietankowy Ani - Anna's fruit and cream cake - Torta di Anna alla frutta e panna
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Biszkopt/ Sponge cake/ Pandispagna4 jajka/ 4 eggs/ 4 uova1 szklanka mąki pszennej tortowej/1 cupplain white flour/1 tazzadi farina 001 łyżka mąki ziemniaczanej/ 1 tbs potat...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Podpowiedzi wyszukiwań
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście