Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Babka ze świeżą miętą - Fresh Mint Cake Recipe - Torta alla menta fresca
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Babka ze świeżą miętą - Fresh Mint Cake Recipe - Torta alla menta fresca
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientispora garść świeżej mięty/ a bunch of fresh mint/ mazzo abondante di menta fresca2.5 szklanki mąki/ 2.5 cup plain white flour/ 2.5 tazze di farina1/2 szklanki oleju ko...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
24 mar 16
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Dolci
Cakes
112 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Podsumowanie akcji kulinarnej: "Czuję miętę" III - czyli mięta w mojej kuchni
Smakołyki Angeli na FacebookDziękuję za udział wszystkim kreatywnym uczestnikom miętowej akcji kulinarnej (nadurszlaku) za wspaniałe przepisy z miętą w liczbie 21 i zapraszam wszystkich do zaglądania do nich, gdyż na prawdę WARTO: ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
Jabłecznik z morwami i posypką - Mulberry Crumble Cake With Apples - Torta ricotta, more di gelsi e crumble
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:Ciasto kruche/ Shortcrust pastry/ Pasta frolla250 g mąki/ 9 oz all purpose flour/ 250 g di farina100 gcukru/ 3.5 ozsugar/ 100 g dizucchero&nbs...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Sok z ogórka, jabłek i mięty - Cucumber Apple & Mint Juice - Succo di cetriolo, mele e menta
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:świeża mięta/ fresh mint/ menta fresca100 g ogórka/ 3.5 oz cucumber/ 100 g di cetriolo200 g żółtych jabłek/ 7 oz yellow apples/ 200 g di mele giallePolskiWykonanie:&n...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Bevande
,
Drinks
,
Napoje
Włoskie ciasto Margherita (z miętowym lukrem) - Italian Margherita Cake (With Fresh Mint Icing) - La torta Margherita (con la glassa alla menta fresca)
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti4 jajka/ 4 eggs/ 4 uova150 gcukru/ 5 ozsugar/ 150 g dizucchero120 g mąki ziemniaczanej/ 4 oz potato starch/ 120 g farina di patatestarta skórka z cyt...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
Podsumowanie akcji kulinarnej: "Czuję miętę" II - czyli mięta w mojej kuchni
Smakołyki Angeli na FacebookDziękuję za udział wszystkim uczestnikom miętowej akcji (nadurszlaku) za wspaniałe przepisy w liczbie 29 i zapraszam wszystkich do zaglądania do nich, gdyż WARTO: Zupa z zielonego groszku z miętą ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni (wpis kończący akcję)
Combry jagnięce w winnej marynacie autorka: Carolina Báthory | blog: Spektrum smaku Pissalediere czyli francuska pizza autor: kryzysow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
Babka ze świeżą miętą - Fresh Mint Cake Recipe - Torta alla menta fresca
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientispora garść świeżej mięty/ a bunch of fresh mint/ mazzo abondante di menta fresca2.5 szklanki mąki/ 2.5 cup plain white flour/ 2.5 tazze di farina1/2 szklanki oleju ko...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Dolci
Herbatka miętowo-lniana na dobre trawienie - Mint & Flax Infusion To Improve Digestion - Tisana di menta e semi di lino per digerire
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski:Proporcje tej ziołowej herbatki są proste 1:1, tzn. warzymy świeżą i dobieramy tyleż samo ziaren lnu. Miętę suszymy, len mielimy świeżo przed konsumpcją. Zaparzamy wrzątkiem, zostawiamy pod przykryciem na ok. 10 minu...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Bevande
,
Drinks
,
Napoje
Podpowiedzi wyszukiwań
Babka marmurkowa
Da
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie