Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Recenzja książki: Paul Strang, ‘Languedoc-Roussillon. The wines and winemakers’
Wine Lady
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Kategorie
11
Recenzja książki: Paul Strang, ‘Languedoc-Roussillon. The wines and winemakers’
Ostatnio częściej podróżuję na południe Francji do Langwedocji-Roussillon i tutejsze wina skupiają na sobie coraz więcej mojej uwagi. Dotąd traktowałam ten region bardzo "po łebkach", jednak im bardziej się zagłębiam w jego tajemnice, tym trudniej mi s...
Wine Lady
30 paź 14
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Wine Lady
Niestety ten blog nie ma opisu
25
11
Polecane przepisy
Best Eats in Lille, From a Local
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! Travel season is upon us, and I want to make sure you see and taste the best France has to [] The post Best Eats in Lille, From a Local appeared first on Chocolate Zucchini.
Chocolate & Zucchini
Travels
Terroir Products: What to Eat in the Jura
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! This is a guest post written by Anne Elder, my wonderful intern, about the recent class trip* she took to [] The post Terroir Products: What to Eat in the Jura appeared first on Chocolate &...
Chocolate & Zucchini
Ingredients & Fine Foods
,
Travels
Baked tarragon & lemon chicken (Pieczony kurczak z estragonem i cytryną)
Ever since Ive tried baked chicken breas with tarragon at Pauls Restaurant in London I was in love! Combination of tarragon and lemon is just P-E-R-F-E-C-T! I was looking for recipes similar to that one but all of them contained... The po...
Happiness is homemade
Easy recipes
,
Lunch do pracy
,
Dinner
,
Obiad
,
Comfort food
,
Dania główne
,
One pot
,
Dania jednogarnkowe
,
Danie główne
,
Chicken
,
Kurczak
,
Baked chicken
,
Bez alkoholu
,
Estragon
,
Kurczak z estragonem
,
Pieczony kurczak
,
Proste przepisy
,
Sunday dinner
,
Szybki obiad
,
Tarragon
,
Tarragon chicken
Kochaj mnie jak Paul Child Julię...
1965Zachwycać się Julią, nie dostrzegając Paula Childa, to tak, jakby zachwycać się pięknem witraży i nie dostrzegać w tym pięknie roli słońca. Jedno spotyka drugie i nagle dzieje się coś magicznego. Zanim Julia Child rozkochała Amerykanów w kuchni fra...
W Kuchni Wieczorem
Kuchnia francuska
,
Artykuły
,
Książki kucharskie i literatura okołokulinarna
Trzeci czwartek listopada – Le Beaujolais Nouveau est arrive!
Today is third Thursday of November - Beaujolais Nouveau est arrivee! -one of the most famous celebrations (the only one?) of Beaujolais wines takes place in the third Thursday of November. What is Beaujolais region characteristic, what are the wine...
Wine Lady
Recenzja książki: Paul Strang, ‘Languedoc-Roussillon. The wines and winemakers’
Ostatnio częściej podróżuję na południe Francji do Langwedocji-Roussillon i tutejsze wina skupiają na sobie coraz więcej mojej uwagi. Dotąd traktowałam ten region bardzo "po łebkach", jednak im bardziej się zagłębiam w jego tajemnice, tym trudniej mi s...
Wine Lady
Polish Farmer’s Cheeses: New Trend and Quality
Krakó Slow Wine is a wine bar and wine shop which opened a couple of months ago in the ex-industrial part of Kraków called Zabłocie. The area, where the Oscar’s Schindler Factory is also located, was a sad and depressing part of the city not so long ag...
Tasty Colours of Poland
Polish Delicacies
,
Events
,
Kraków
,
Desserts
Poles make wines? Are you crazy?
Poland is not a leading market in the wine business and never will be. However, wine production in the country is currently a tiny industry. There also exists an active amateur winery and viticulture scene in the regions of Podkarpacie (in the southeas...
Tasty Colours of Poland
Kraków
,
Polish Wines
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone