Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Wszystkie przepisy z bloga
Smaki Moniki
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
87
Publikacja na pierwszej stronie mojego przepisu w magazynie ,,Przepisy i diety - 100 RAD''
Publikacja na pierwszej stronie mojego przepisu w MAGAZYNIE Przepisy i diety - 100 RADMój przepis na pyszne danie
Smaki Moniki
Sernik na zimno z jagodami
Sernik na zimno z jagodamiSernik na zimno z jagodami Monikiskładniki: { foremka25x28cm}biszkopt:1 szklanka cukru1 szklanka mąki pszennej6 jajek2 łyżeczki proszku do pieczeniamasa serowa:60 dag twarogu z wiaderka20 dag kremówki1 cukier waniliowy (...
Smaki Moniki
Babka budyniowa Moniki - praca na konkurs kulinarny
'Przepis bierze udział w Konkursie na przepis miesiąca na Winiary.pl':)Babka budyniow...
Smaki Moniki
Oj, piekło się w tym roku babeczek :)
Oj, piekło się w tym roku babeczek :)
Smaki Moniki
Wielkanocne, faszerowane jajka
Żeby śmiały się pisanki,uśmiechały się baranki,mokry Śmigus zraszał skronie,dużo szczęścia sypiąc w dłonie.WESOŁYCH ŚWIĄTżyczy blogerka MonikaWielkanocne, faszerowane jajkaskładniki:10 jajeksałatka:50 g czerwonej papryki50 g żół...
Smaki Moniki
Mój przepis na pierwszej stronie ,,Przepisów czytelników'' - ,,Sernik z kratką''
Mój przepis na pierwszej stronie ,,Przepisów czytelników'' - ,,Sernik z kratką''
Smaki Moniki
Życzenia, życzenia
W Wigilią Noc gdy jużpierwsza gwiazdka na niebieniech Mikołaj przyniesieWam wymorzone prezenty…A Nowy Rok 2018niech będzie wspaniały dla Wasa przede wszystkim radosny…życzy -blogerka Monika :)
Smaki Moniki
Świąteczny karp - smażony
Świąteczny karp - smażony MonikiSkładniki: {dla 4 osób}1 karp wypatroszony2 ząbki czosnku1 łyżeczka majerankusól, pieprz do smaku { po pół małej łyżeczki}mąka do panierowania {2-3 łyżki}olej roślinny do smażeniaPrzygotowanie:Karpia opłucz. Osusz....
Smaki Moniki
Wigilijne kulebiaki z kapustą i grzybami
Wigilijne kulebiaki z kapustą i grzybamiSkładniki: {na ok. 20 kulebiaków, koszt 15 zł}Ciasto drożdżowe:500 g mąki pszennej250 ml mleka1 żółtko20 g świeżych drożdży1 łyżka masła2 łyżki oleju1 łyżeczka soli i cukruFarsz:350 g kiszonej kapusty150 g piecza...
Smaki Moniki
Wigilijne pierożki z podgrzybkami i kapustą
Wigilijne pierożki z podgrzybkami i kapustąskładniki: {5 porcji, koszt 15 zł}PIEROŻKI:ciasto:2 szklanki mąki pszennej200 ml wodysólfarsz:50 g suszonych podgrzybków100 g kiszonej kapusty40 g marchewki1 cebula2 łyżki masłapieprz i sól, majeranek do smaku...
Smaki Moniki
Wigilijne krokiety z leśnymi grzybami
Wigilijne krokiety z leśnymi grzybamiskładniki: {6 porcji}KROKIETY:Farsz:100 g suszonych prawdziwków2 cebulepieprzsól1 łyżka masłaNaleśniki:250 g mąki pszennej250 ml wody gazowanej250 ml mleka2 jajkaOprócz tego:olej do smażenia125 ml mleka i 50 g bułki...
Smaki Moniki
Mój przepis na pierwszej stronie CIAST CZYTELNIKÓW
Mój przepis na pierwszej stronie CIAST CZYTELNIKÓW :)Przepis drugi z prawej :)
Smaki Moniki
Chałki drożdżowe z owocami lata
Chałki z owocami lataSkładniki:{składniki na 3 chałki}50 dag mąki pszennej1 szklanka mlekapo 10 dag masła i cukru pudru3 jajka4 dag drożdży1-2 krople olejku waniliowegoszczypta soliKruszonka:3 łyżki mąki2 łyżki cukru6 dag margarynyOprócz tego:5 dag agr...
Smaki Moniki
Pierogi z jagodami
Pyszne pierog na powitanie lata!Pierogi z jagodami Monikiskładniki:{ 4 porcje}320 g mąki pszennej1 jajko3/4 szklanki ciepłej wodyszczypta soli1 łyżka oleju rzepakowego500 g jagód8 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennejWykonanie:Na stolnicę ...
Smaki Moniki
Naleśniki z twarożkiem, groszkiem << Bonduelle >> - Moniki
Praca na konkurs portalu durszlak.pl iBonduelle - od 25 lat z WamiNaleśniki z twarożkiem, groszkiem Bonduelle - Moniki Wspaniałe naleśniki z małą nutką pysznych warzyw w połączeniu ze świeżym twar...
Smaki Moniki
Drożdżowiec z rabarbarem, cynamonowy
Zapraszam dziś na..Drożdżowiec z rabarbarem, cynamonowyskładniki: {15 porcji}Ciasto:500 g mąki pszennej3 jajka + 1 jajko do posmarowania placka100 g drożdży1 szklanka mleka125 g cukru125 g masłaKruszonka:10 g cukru waniliowego2 łyżki cukru125 g m...
Smaki Moniki
1
2
3
Następna
→