Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
CULINARY BLOGS OF THE YEAR 2014
Cook with Dawid Dudziak
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
11
Kategorie
1
CULINARY BLOGS OF THE YEAR 2014
http://www.blogroku.pl/2014/kategorie/smacznie-dudziak,8td,blog.htmlhttp://blogroku.pl/2014/kategorie/smacznie-dudziak,a8a,tekst.html
Cook with Dawid Dudziak
14 sty 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Cook with Dawid Dudziak
Blog ze smakiem
11
1
Polecane przepisy
Top Nine of 2018
I cant believe 2018 is coming to an end! Every year seems to pass by quicker than the last. 2018 was going to be the year of peking duck, macaron, and Vietnamese French bread, but alas, none of that came...
i am a food blog
Words
,
Round up
,
2018
,
Top nine
How to Celebrate the Year of the Dog: Traditions and What to Cook for Chinese New Year
Time to celebrate Chinese New Year! It's the Year of the Dog and here are some tips to maximize your luck in the New Year. What to do, what to cook, and what to eat!
i am a food blog
Words
,
Round up
,
Chinese
,
Chinese new year
,
What to cook in february
,
Year of the dog
Herring in oil with onion
Herring in oil is one of my favourite dishes and I serve it not only in Christmas time but throughout the whole year. Anyway, I love all kinds of fish since I was a child Generally, it’s hard to convince children to eat fish. They eat it only in fish f...
Culinary delights
Without category
Tasty Poland in Paris edition 2
For the second year in a row, the Polish Institute in Paris has organized an event promoting culinary heritage of Poland. It is positive that public institutions in charge of the promotion of Polish culture have finally embraced cooking and cuisine. Ju...
Tasty Colours of Poland
Polish Delicacies
,
Media
,
Events
,
Miscellaneous
,
Paris
Kolor roku 2015
- Winna, winna, winna! - krzyczeli, a ich głosy przechodziły w echo.Przymknęła oczy, drżącymi dłońmi przesłoniła uszy. Byle nie słyszeć, byle przenieść się myślami gdzie indziej...Miała co prawda na sumieniu kilka drobnych grzeszków: czyjąś...
Hoo Hooo things, czyli rzeczy, że hoo hooo!
Wnętrza
,
Twórczość
Owocny 2014 rok!
2014 rok to pierwszy pełny rok istnienia bloga. (Zaczęłam go prowadzić w połowie 2013 roku). Od początku balansuje pomiędzy różnymi dziedzinami ale głównie skupiam się na swojej twórczości. W ubiegłym roku rozwinęłam się kreatywnie, co mogliście tutaj ...
Małe Codzienności
Moje prace
,
Podsumowanie miesiąca
Ślimak! ślimak pokaż rogi, dam Ci… grzybów na pierogi! Święta za pasem/ Christmass time, cooking time!
Święta, święta i po świętach, a tu znowu święta. W tym roku dla mnie będą wyjątkowe z różnych kulinarnych względów. Po pierwsze zrobię pierogi, co do niedawna było dla mnie drogą przez mękę ze zwykłego braku cierpliwości do pierogów;) Sk...
Profesjonalne Poradnictwo Dietetyczne
AKTUALNOŚCI
,
święta na diecie
,
Dietetyczne pierogi
,
Odchudzanie w święta
,
Przepisy świąteczne na diecie
Polish Institute and Fête de la Gastronomie in Paris. 20-21 September 2013
A couple of months ago the Polish Institute in Paris asked me to co-organize an event promoting Polish cuisine. In September, La Fête de la Gastronomie is an important culinary event organized in France which is supported by the French Mi...
Tasty Colours of Poland
Polish Delicacies
,
Media
,
Miscellaneous
,
Paris
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha