Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Smażenie bez tłuszczu, czyli dlaczego warto zainwestować w dobrą patelnię?
Kuchnia Caroline
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
47
Kategorie
27
Smażenie bez tłuszczu, czyli dlaczego warto zainwestować w dobrą patelnię?
Jeżeli zależy Ci na tym, aby żyć zdrowo i utrzymać wzorcową figurę, koniecznie powinieneś zadbać o należyty dobór stosownych akcesoriów kuchennych, jakie pozwolą Ci na przyrządzanie Twoich ulubionych potraw w dietetyczny sposób. Przykładem rewelacyjneg...
Kuchnia Caroline
04 mar 18
Akcesoria i przybory
Akcesoria i przybory
14 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kuchnia Caroline
Gotuję, piekę, smakuję, testuję i recenzuję.
47
27
Polecane przepisy
Szybki makaron z pieczarkami i serkiem mascarpone
Pomysł na szybki, smaczny i wegetariański obiad. Przygotowanie go zajmie około 25 minut.Ostatnio kupiłam nowe patelnie, granitowe, które z całego serca polecam- warto jest zainwestować w dobrej jakości patelnie, dzięki nim możliwe jest smażenie b...
Feel Eat!
Obiad
,
Wege
,
Makarony
Recenzja patelni WOLL Szafir do smażenia bez tłuszczu
Dobra patelnia w domu to podstawa, dla mnie to bardzo ważny sprzęt, ważniejszy nawet od garnków;). Ucieszyłam się kiedy zostałam poproszona o recenzję patelni tytanowej WOLL. Po miesiącu na stałe zadomowiła się ona w mojej kuchni i można powiedzieć, że...
Szefowa w swojej kuchni. ;-)
Jaką keksówkę warto kupić?
Na rynku można spotkać wiele rodzajów keksówek. Jednak nie wszystkie są warte zakupienia. Dlaczego i w jakie modele warto zainwestować? Rodzaj zastosowanego materiału Najprostsza keksówka jaką spotkać można na rynku wykonana jest zwykle z blachy ocynko...
Kuchnia Caroline
Akcesoria i przybory
Różnorodne patelnie w jednej kuchni
Jakość przygotowywanych posiłków musi być na szóstkę. Wobec tego warto zainwestować w sprawdzone patelnie (zob. przykładowe), które pozwolą na powolne łączenie się różnych aromatów w dłuższym czasie czy też szybkie stworzenie naleśników bez obawy o prz...
Sagneska »
Bez kategorii
Jak upiec gęś? Aleksander Baron zdradza swoje kulinarne sekrety
O wielkim powrocie gęsi na polskie stoły i o sposobach jej przygotowania rozmawiamy z szefem kuchni i właścicielem warszawskiej restauracji Solec 44.Dlaczego w Polsce jemy gęsi?Aleksander Baron: Gęsina dzika i hodowlana była naturalnym polskim pr...
Crust and Dust - Kulinarny Blog Roku 2012. Jemy i piszemy.
Czytelnia
,
Gęś
Patelnie tytanowe w kuchni
Urządzając kuchnię często zastanawiamy się nad tym, jakiego typu wyposażenie powinno się tam znaleźć i szukamy produktów, które nie tylko zadowolą nas jakością, ale także nie urwą kieszeni. Przy wyborze mebli kierujemy się praktycznością, wyglądem i bi...
Kulinarny Blog – wiesz jak gotować!
Kuchnia
,
Patelnia
,
Wyposażenie kuchni
,
Naczynia kuchenne
,
Sprzęt kuchenny
,
Patelnia tytanowa
,
Patelnie tytanowe
,
Sprawdzona patelnia
Dietetyczne pączki
Zbliża się Tłusty Czwartek, cóż tradycję trzeba szanować, ale można też się postarać, żeby ta tradycja była mniej kaloryczna Dzisiaj propozycja zdrowszego odpowiednika pączków. Niestety pączki robione w tradycyjny sposób, ze względu na smażenie w głębo...
www.dietetyk.pw
Przepisy
Wszystko co powinniście wiedzieć o olejach! Który do smażenia, który na zimno, oraz na co zwracać uwagę przy zakupie?
Statystyczny Polak jeśli chodzi o tłuszcze, zna olej rzepakowy, masło i smalec. Tego ostatniego unika od dawna, bo lekarze krzyczą że miażdżyca, Alzheimer i demencja, a nie ma nic gorszego na starość, niż nie wiedzieć gdzie się zostawiło okulary. Uchow...
Qchenne-Inspiracje! FIT blog o zdrowym stylu życia i zdrowym odżywianiu. Kaloryczność potraw.
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha